Ο Chris Cornell παραδέχεται ότι δε μπορεί να διαβάσει ή να γράψει μουσική

04/10/2011 @ 09:41
Ο Chris Cornell παραδέχτηκε ότι μετανιώνει που δεν επέμενε να κάνει μαθήματα πιάνου σε μικρότερη ηλικία, τα οποία θα του είχαν μάθει όλα όσα πρέπει να ξέρει. Κατηγόρησε έναν «μοχθηρό» καθηγητή του ως το λόγο που παράτησε τα μαθήματά του.

Είπε: «Έμαθα να διαβάζω μουσική όταν ήμουν 10 και έκανα πιάνο συστηματικά. Δυστυχώς, δεν είχα καμία κατεύθυνση και ένιωθα σα να είμαι στο σχολείο. Ήταν άλλο ένα βαρετό μάθημα που έπρεπε να διαβάζω. Είχα έναν κάπως μοχθηρό καθηγητή πιάνου. Βελτιωνόμουν γρήγορα και μάθαινα να διαβάζω μουσική με καλό ρυθμό, αλλά τώρα δε θυμάμαι τίποτα».

Ο τραγουδιστής των Soundgarden παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να κάνει μαθήματα ξανά σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά του ήταν φοβερά δύσκολο. «Ήμουν περίπου 30 χρονών όταν ξαναπροσπάθησα να κάνω πιάνο και να αρχίσω να διαβάζω μουσική. Σκέφτηκα, "αυτές οι γνώσεις υπάρχουν ήδη στο μυαλό μου, δε θα είναι τόσο δύσκολο να τις επαναφέρω". Έκανα φοβερό λάθος».

Ο Cornell τόνισε όμως πως το γεγονός ότι δε μπορεί να διαβάσει ή να γράψει μουσική δεν τον εμπόδισε με κανέναν τρόπο να γίνει διάσημος τραγουδιστής και τραγουδοποιός και πως μπορεί να εκφράσει τις ιδέες του στους άλλους.
  • SHARE
  • TWEET