Προς κυκλοφορία οι τελευταίες ηχογραφήσεις του Chris Cornell με τους Soundgarden

Η επίσημη ανακοίνωση που βάζει τέλος στη διαμάχη

18/04/2023 @ 08:55

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η πολύκροτη διαμάχη μεταξύ της Vicky Cornell και των Soundgarden, σχετικά με τη διαχείριση των τελευταίων ηχογραφήσεων του Chris Cornell με το συγκρότημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στους επίσημους λογαριασμούς του πρόωρα εκλιπόντος κορυφαίου ερμηνευτή, οι δύο πλευρές κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία:

«Οι Soundgarden και η Vicky Cornell, ως διαχειρίστρια της περιουσίας του Chris Cornell, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι κατέληξαν σε μια φιλική εξωδικαστική απόφαση.

Η συμφιλίωση σηματοδοτεί μια νέα συνεργασία μεταξύ των δύο μερών, η οποία θα επιτρέψει στους θαυμαστές των Soundgarden σε όλο τον κόσμο να ακούσουν τα τελευταία τραγούδια που δούλευαν το συγκρότημα και ο Chris. 

Τα δύο μέρη είναι ενωμένα και βρίσκονται μαζί για να προωθήσουν, να τιμήσουν και να χτίσουν επάνω στην απίστευτη κληρονομιά του Soundgarden καθώς και στο ανεξίτηλο σημάδι του Chris στη μουσική ιστορία – ως ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς και τραγουδιστές όλων των εποχών.»

Τα επτά τραγούδια που βρέθηκαν στο επίκεντρο της διαμάχης είναι τα "Cancer" και "Stone Age Mind" (Cornell), "Road Less Traveled", "Orphans" και "At Ophians Door" (Cornell και Cameron), "Ahead Of The Dog" (Cornell και Thayil) και "Merrmas" (Cornell και Shepherd).

Οι Soundgarden επέστρεψαν στην δισκογραφία το 2012 μετά από 16 χρόνια απουσίας με το εξαιρετικό "King Animal", ενώ ο Chris Cornell αυτοκτόνησε στις 18 Μαΐου του 2017, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη στον κόσμο της μουσικής.

  • SHARE
  • TWEET