Οι Soundgarden απαντούν με ανακοίνωσή τους στη Vicky Cornell

H χήρα του Chris Cornell μήνυσε πρόσφατα εκ νέου την μπάντα

22/02/2021 @ 12:37

Τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας απαντούν στην πρόσφατη μήνυση της Vicky Cornell.

Η χήρα του Chris Cornell, υπενθυμίζεται πως μήνυσε τους Thayil, Cameron και Sheperd αναφορικά με την χαμηλή προσφορά που ισχυρίζεται πως της προτάθηκε σχετικά με την εξαγορά των πνευματικών δικαιωμάτων που της αντιστοιχούν.

Στην απάντησή τους, οι Soundgarden, δήλωσαν τα εξής:

«H προσφορά εξαγοράς που απαιτείται από την πλευρά του Cornell είναι διαστρεβλωμένη σε μεγάλο βαθμό (σ.σ. "grossly mischaracterised") και είμαστε αισιόδοξοι πως θα επικρατήσει η διαφάνεια στο δικαστήριο.

Όλες οι προσφορές που έχουμε δεχθεί για εξαγορά των μεριδίων μας έχουν απορριφθεί άμεσα. Για περισσότερο από ένα χρόνο, τα social media των Soundgarden έχουν καταληφθεί, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζουν και να μπερδεύουν τους οπαδούς μας.

Όντας μια μπάντα από την πολιτεία της Washington, που ξεκινήσαμε το 1984, είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά, την δουλειά και την πορεία μας. Ανυπομονούμε να ολοκληρώσουμε τον τελευταίο δίσκο των Soundgarden». 

Yπενθυμίζουμε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για τα πνευματικά δικαιώματα αδημοσίευτων τραγουδιών από το 2019.

Πρόσφατα, η Cornell αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως όλο το ακυκλοφόρητο υλικό των Soundgarden θα δοθεί στη δημοσιότητα.

  • SHARE
  • TWEET