Δικαστής απορρίπτει την αγωγή της Vicky Cornell εναντίον των Soundgarden

Ωστόσο, η χήρα του αδικοχαμένου Chris Cornell δεν τα παρατάει

26/03/2021 @ 17:00

Η Vicky Cornell, χήρα του frontman των Soundgarden, Chris Cornell, είχε προχωρήσει σε αγωγή εναντίον των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η Vicky Cornell, διεκδικεί τα δικαιώματα των ακυκλοφόρητων συνθέσεων του αδικοχαμένου Chris Cornell, αλλά και του ονόματος του. Επιπλέον, ζητά από το συγκρότημα να της δημοσιοποιήσει τα οικονομικά του και να της παρέχει μια λίστα με όλα τα υπάρχοντα του άντρα της που βρίσκονταν στον χώρο των Pearl Jam. Τέλος, ισχυρίζεται πως το συγκρότημα αποκρύπτει χρήματα από τα δικαιώματα του Chris Cornell από την ίδια και κατηγορεί τον μάνατζερ τους ότι αθετεί το πιστωτικό καθήκον του προς εκείνη.

Ωστόσο, η δικαστής Michelle Peterson θεωρεί πως δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία που να δείχνουν πως οι Kim Thayil, Matt Cameron και Ben Shepherd αποκρύπτει κέρδη από την χήρα του Cornell, αλλά και πως ο μάνατζερ ήταν απλά μεσολαβητής ανάμεσα στις δύο πλευρές και όχι σύμβουλός της.

Η δικηγόρος της Vicky Cornell δήλωσε πως θα καταθέσει ένσταση στην απόφαση της δικαστή, ενώ οι Soundgarden αρνήθηκαν να σχολιάσουν περαιτέρω.

  • SHARE
  • TWEET