Οι Motorpsycho επιστρέφουν με νέο δίσκο

Η νέα δεκαετία προμηνύεται εξίσου δημιουργική για τους σπουδαίους Νορβηγούς

22/06/2020 @ 10:33

Η σπουδαία Νορβηγική progressive rock μπάντα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, μόλις ένα χρόνο μετά το εκπληκτικό "The Crucible".

Το "The All Is One", όπως θα ονομάζεται το νέο άλμπουμ της μπάντας, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου από τις Stickman Records και Rune Grammofon.

Η νέα κυκλοφορία, αποτελεί το τρίτο μέρος της ανεπίσημα επονομαζόμενης "Gullvåg Trilogy", που ξεκίνησε το 2017 με το "The Tower" και συνεχίστηκε την περασμένη χρονιά με το "The Crucible".

To "The All Is One", με εξώφυλλο, δια χειρός, εκ νέου, του Håkon Gullvåg, ηχογραφήθηκε το χρονικό διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου του 2019, σε Γαλλία και Νορβηγία.

Η κυκλοφορία αναμενόταν νωρίτερα μες την τρέχουσα χρονιά, η ημερομηνία όμως μετατέθηκε λόγω της επικρατούσας πανδημίας. Η μπάντα όμως, εκμεταλλεύθηκε το κενό που δημιουργήθηκε για να τελειοποιήσει τις συνθέσεις, με το αποτέλεσμα να είναι το εν λόγω διπλό άλμπουμ.

Υπενθυμίζουμε πως το "The Crucible" συμπεριλήφθη στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2019, ενώ το "The Tower" στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ της δεκαετίας του, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr

Στις ηλεκτρονικές μας σελίδες μπορείτε να ανατρέξετε και στην πρόσφατη, ενδιαφέρουσα, συνέντευξη του Bent Sæther με τον Παντελή Κουρέλη.

  • SHARE
  • TWEET