Η απάντηση του M. Shadows (Avenged Sevenfold) στην κριτική του Robb Flynn (Machine Head)

16/09/2013 @ 11:09
Την περασμένη εβδομάδα ο Robb Flynn των Machine Head αποκάλεσε τον νέο δίσκο των Avenged Sevenfold, "Hail To The King", δίσκο διασκευών, παραθέτωντας το top 10 των δικών του αστείων για τον δίσκο.

Ο τραγουδιστής των Avenged Sevenfold, M. Shadows, ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 106.9 The Bear του Καναδά, αντιδρώντας μάλλον ήπια στη δήλωση και τα αστεία του Flynn, καθώς τα εξέλαβε απλά ως πλάκα.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, εκτός από το ότι συμφωνώ με αυτό που είπε για το "Sad But True", προφανώς αποτέλεσε έμπνευση για αυτό το τραγούδι», δήλωσε ο M. Shadows και συνέχισε: «Όσο για τα υπόλοιπα που είπε, νομίζω ότι υπερέβαλε, γιατί δεν μου φαίνονται λογικά. Αφού όμως έλεγε ότι είναι αστεία, τότε... Όλοι έχουν μια γνώμη την οποία δικαιούνται να εκφράζουν».

Όσον αφορά στα συγκροτήματα που ανέφερε ο Flynn, δήλωσε πως αποτελούν επιρροές τους, συμπληρώνοντας σε αυτές τους Black Sabbath, Led Zeppelin και Rolling Stones. O M. Shadows κατέληξε λέγοντας ότι «Οι Metallica έχουν επηρεάσει προφανώς κάθε μπάντα που παίζει metal.»
  • SHARE
  • TWEET