«Επηρεασμένος από τον Kanye West ο νέος δίσκος των Avenged Sevenfold»

O M. Shadows εξήγησε πως το άλμπουμ θα περιλαμβάνει μεγάλο εύρος επιρροών

07/01/2022 @ 12:07

Οι Avenged Sevenfold βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης του πολυαναμενόμενου διαδόχου του "The Stage".

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο frontman του συγκροτήματος, M. Shadows αποκάλυψε μερικές πληροφορίες γύρω από την πρόοδο των ηχογραφήσεων και συγκεκριμένα τη συνεργασία της μπάντας με ορχήστρα, η οποία έχει τεθεί σε παύση αφού η μπάντα εξαιτίας της πανδημίας δεν μπορούσε να μεταβεί στην Πράγα για τις ηχογραφήσεις:

«Όταν μια ορχήστρα οφείλει να τηρεί τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και δεν βρίσκονται στον ίδιο χώρο, μπορεί να απορυθμιστούν, αλλά πλέον βρισκόμαστε σε ένα σημείο που μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την ορχήστρα 70 ατόμων όπως επιθυμούμε. Θα τελειώσουμε το άλμπουμ τον Φλεβάρη και θα το μειξάρουμε τον Μάρτιο».

Παράλληλα, ο τραγουδιστής σημείωσε πως ο δίσκος θα περιλαμβάνει μεγάλο εύρος επιρροών, με μια από τις κύριες να είναι ο Kanye West:

«Το θέμα με τον Kanye είναι πως αντλεί πολύ από την soul. Δεν μεγάλωσα ακούγοντας τέτοια μουσική, ο πατέρας μου άκουγε Alice Cooper και Boston. Δεν εμβάθυνα ποτέ σε μαύρη μουσική και δη στη soul. Συνεπώς, όσο ασχολούμαι με jazz μουσικούς, αν και δεν προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα jazz δίσκο, οι συγχορδίες και το πως εξελίσσονται τα μουσικά θέματα μας άνοιξαν λίγο τα μάτια».

Δείτε επίσης:

M. Shadows: «O νέος δίσκος των Avenged Sevenfold δεν θα θυμίζει τίποτα από όσα έχουμε κάνει»

  • SHARE
  • TWEET