Οι Vicious Rumors στο φετινό Up The Hammers Festival

Αντικαθιστούν τους Toxik που ακύρωσαν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία

24/04/2023 @ 08:51

Οι Toxik ακύρωσαν την επερχόμενη ευρωπαϊκή τους περιοδεία και κατ' επέκταση την εμφάνισή τους στο φετινό Up The Hammers Festival, καθώς ο κιθαρίστας και ηγέτης Josh Christian δεν έχει αναρρώσει πλήρως από επέμβαση στο χέρι του, στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Την θέση των Αμερικανών speed/thrash metallers θα καταλάβουν οι συμπατριώτες τους Vicious Rumors, όπως αποκάλυψε σε video μήνυμά του ο κιθαρίστας και ηγέτης του σπουδαίου power metal σχήματος, Geoff Thorpe.

Το συγκρότημα βρίσκεται αυτό το διάστημα σε περιοδεία με αφορμή την κυκλοφορία του box set "The Atlantic Years", με το σετ να βασίζεται στα "Vicious Rumors" και "Welcome Τo Τhe Ball".

Πλέον, το Σάββατο 20 Μαΐου στο Gagarin 205 και την δεύτερη μέρα του φετινού Up The Hammers θα εμφανιστούν κατά σειρά οι Steel Arctus, Bloodstar, Millennium, Blazon Stone, Cloven Hoof, Vicious Rumors και Riot.

Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, Παρασκευή 19 Μαΐου και στον ίδιο χώρο θα εμφανιστούν κατά σειρά οι Darklon, Triumpher, Seven Sisters, Dark Quarterer, Riot City, Enforcer και Exciter, ενώ στο Warm Up Show την Πέμπτη 18 Μαΐου στο An Club θα συμμετάσχουν οι Receiver, Claymorean, Wotan και Sonja.

  • SHARE
  • TWEET