M. Shadows: «O νέος δίσκος των Avenged Sevenfold δεν θα θυμίζει τίποτα από όσα έχουμε κάνει»

Ο frontman της διάσημης μπάντας αποκάλυψε και πότε θα είναι έτοιμος ο διάδοχος του "The Stage"

31/12/2020 @ 13:12

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Kerrang, ο τραγουδιστής των Avenged Sevenfold, M. Shadows σχολίασε την κατάσταση αναφορικά με τον διάδοχο του προ τετραετίας "The Stage".

Αρχικά, ο frontman εξήγησε πως εξαιτίας της τρέχουσας πανδημίας οι προεργασίες για τον δίσκο έχουν τεθεί σε παύση.

Στη συνέχεια, απαντώντας στο ερώτημα του πότε σκοπεύει το συγκρότημα να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ, ο M. Shadows δήλωσε:

«Κανείς μας δεν θέλει να κυκλοφορήσουμε νέο δίσκο αν δεν μπορούμε να βγούμε σε περιοδεία για να τον υποστηρίξουμε. Η αλήθεια είναι, που κανείς δεν θέλει να την ακούσει, πως σε αυτήν την εποχή το rock 'n' roll θέλει χρόνο. Ένας δίσκος έχει ορίζοντα τριετίας.

Αν κυκλοφορήσουμε τον δίσκο αλλά μείνουμε μέσα εξαιτίας του lockdown, όσο και να μην θέλει να το πιστέψει ο κόσμος, κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για αυτόν αν περιοδεύσουμε έπειτα από ένα χρόνο. Οπότε, όταν μας παίρνει τόσο χρόνο η σύνθεση ενός άλμπουμ, δεν πρόκειται να το κυκλοφορήσουμε αν δεν μπορούμε να περιοδεύσουμε και να παίξουμε τα τραγούδια ζωντανά.

Ξέρουμε πως κανείς δεν θα ανυπομονεί για αυτό όταν επιστρέψουν οι συναυλίες. Όταν κυκλοφορήσουν του χρόνου δίσκοι από μεγάλα ονόματα, κανείς δεν θα ενδιαφέρεται για άλμπουμ που βγήκαν το 2020.

Εν τέλει, θα κυκλοφορήσουμε τον νέο δίσκο όταν μπορέσουμε να παίξουμε ζωντανά».

Όσον αφορά την ηχητική κατεύθυνση του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ, ο frontman των Avenged Sevenfold αποκάλυψε:

«O νέος δίσκος δεν θυμίζει σε τίποτα το "The Stage". Έχει εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό, και δεν θα θυμίζει τίποτα από όσα έχουμε κάνει στο παρελθόν. Θα έχει στοιχεία υπερβολής, θα είναι εκλεκτικός και άγριος».

Οι Avenged Sevenfold κυκλοφόρησαν νωρίτερα μες την χρονιά, για πρώτη φορά ψηφιακά μέσω της Warner το "Live In The LBC & Diamonds In The Rough" με την νέα εκδοχή να περιλαμβάνει και ακυκλοφόρητο υλικό σε σχέση με το αρχικό CD/DVD του 2008.

  • SHARE
  • TWEET