Δείτε τα trailer των βιογραφικών ταινιών για τους Rolling Stones και τους Clash

27/09/2012 @ 12:03
O διάσημος σκηνοθέτης Brett Morgen ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας "Crossfire Hurricane", ενός φιλμ που διηγείται την ιστορία των Rolling Stones.

Η ταινία θα βγει στον αέρα του HBO στις 15 Νοεμβρίου και υπόσχεται ανέκδοτο ιστορικό υλικό, σπάνια video από συναυλίες και πολλές λεπτομέρειες για την καριέρα των Stones, που καλύπτει πέντε δεκαετίες.

Το συγκρότημα θα σχολιάζει τα διάφορα γεγονότα που παρουσιάζονται στο φιλμ, και ο Morgen προβλέπει πως «η ταινία θα είναι ένα οπτικό και ακουστικό rollercoaster».

Εκτός από αυτή την ενδιαφέρουσα δουλειά, άλλη μία ταινία είναι στα σκαριά. Υπό τον τίτλο "The Rise And Fall", ο ισπανός σκηνοθέτης Danny Garcia έχει αναλάβει να κάνει το πορτραίτο των Clash.

Το "The Rise And Fall" θα περιέχει συνεντεύξεις με τα μέλη του συγκροτήματος, αλλά και με φίλους και συνεργάτες τους, τα χρόνια που η καριέρα τους ήταν στο αποκορύφωμά της. Σύμφωνα με την σελίδα της ταινίας στο Facebook, το τελικό αποτέλεσμα είναι «μία συναρπαστική ιστορία αντιπαλότητας και προδοσίας».

Τα trailer και των δύο ταινιών είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε παρακάτω:



  • SHARE
  • TWEET