Damon Albarn εναντίον Rolling Stones

O frontman των Blur στράφηκε εναντίον του "Hackney Diamonds" και της προώθησής του

12/12/2023 @ 15:53

Ο Damon Albarn σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Les Inrockuptibles" καταφέρθηκε εναντίον των Rolling Stones και του νέου τους δίσκου, "Hackney Diamonds".

Συγκεκριμένα, ο frontman των Blur και ιθύνων νους των Gorillaz, σχολίασε δηκτικά τους τρόπους που επέλεξαν να προωθήσουν οι Stones τη δισκογραφική τους επιστροφή:

«Με ενόχλησε πολύ που ήρθαν στο Hackney Empire. Η οικογένειά μου ζεί στην περιοχή και εκνευρίστηκε με τον τρόπο που εμφανίστηκαν. Δεν είχαν δουλειά εδώ πέρα. Δεν έκαναν ποτέ τίποτα για το Hackney, δεν έπαιξαν ποτέ εδώ, δεν προσέφεραν κάτι, τίποτα. Απλά εμφανίστηκαν. Βλακείες.

'Ακουσα και το νέο τους τραγούδι και είδα και το video clip (σ.σ. για το "Angry"), που τους εμφάνιζε σε διάφορες φάσεις της καριέρας τους στις μεγάλες μαρκίζες στους δρόμους. Και αυτή η νεαρή γυναίκα που πρωταγωνιστούσε, αντικειμενοποιήθηκε. Τι στο καλό είναι όλο αυτό; Μου φαίνεται τελείως ασυνάρτητο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα κάτι παρόμοιο. Έχω κάνει στην ζωή μου πολλά διαφορετικά πράγματα, αυτοί όμως ήταν πάντα οι Rolling Stones. Μου αρέσει η ιδέα του να αφοσιώνεσαι σε κάτι, αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει χειρότεροι. 

Φτιάχνουν συνεχώς την ίδια ακριβώς μουσική αλλά χειρότερη. Δεν μπορεί να υπάρχει ευχαρίστηση σε κάτι τέτοιο».

Υπενθυμίζεται πως φέτος οι Blur επέστρεψαν δισκογραφικά με το "The Ballad Of Darren", όπως και οι Gorillaz με το "Cracker Island".

  • SHARE
  • TWEET