Τσαντισμένοι οι Motorhead για την ταινία του Lemmy

24/12/2010 @ 10:10
Ο κιθαρίστας των Motorhead, Phil Campbell, δήλωσε ότι αυτός και ο drummer της μπάντας, Mikkey Dee, είναι «τσαντισμένοι» με τους παραγωγούς της νέας ταινίας με θέμα τον Lemmy Kilmister.

Ο Campbell είπε πως οι Greg Olliver και Wes Orshoski ξόδεψαν τρία χρόνια βιντεοσκοπώντας όλη τη μπάντα, πριν καταλήξουν στο "Lemmy: 49% Motherfucker, 51% Son Of A Bitch". Όμως τελικά δε χρησιμοποίησαν σχεδόν τίποτα από το υλικό των δύο τρίτων της μπάντας.

«Όλο αυτό τον καιρό ακολουθούσαν εμένα και τον Mikkey με τις κάμερες. Τρία χρόνια και η μεγαλύτερη σκηνή με μένα στην ταινία είναι όταν ξαπλώνω να κοιμηθώ στο λεωφορείο και στην τηλεόραση παίζει το "Family Guy". Γι' αυτό είμαστε τσαντισμένοι. Η ταινία έχει θέμα τον Lem, όμως είναι πραγματικά προσβλητική για μας».

Ο κιθαρίστας θεωρεί ότι οι σκηνές που δείχνουν τον Lemmy στο μικρό του διαμέρισμα στο Los Angeles συνθέτουν μια παραπλανητική εικόνα για την οικονομική άνεση της μπάντας, επισημαίνοντας πως ο frontman θα μπορούσε να το αναβαθμίσει αν αυτό ήθελε, όμως είναι ευτυχισμένος με το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

«Του Lem του αρέσει αυτό το σπίτι επειδή είναι κοντά στο Rainbow Bar and Grill», διευκρινίζει ο Campbell. «Μπορεί να πάει περπατώντας μέχρι το Sunset Strip από εκεί. Όμως η μπάντα πληρώνει καλά. Προσωπικά έχω στην κατοχή μου ένα ξενοδοχείο, δύο σπίτια και ένα εξοχικό. Ο Mikkey έχει μεγάλα σπίτια, αυτοκίνητα Lamborghini και, γενικά, τα πάντα».
  • SHARE
  • TWEET