Δείτε την εμφάνιση των Foo Fighters στα Μουσικά Βραβεία του MTV

Το συγκρότημα προλόγισε η Billie Eilish δηλώνοντας πως βοήθησαν τον κόσμο να ερωτευθεί το rock 'n' roll

13/09/2021 @ 14:23

Οι Foo Fighters εμφανίστηκαν στα φετινά Μουσικά Βραβεία του MTV, όπου παρέλαβαν το βραβείο στην κατηγορία "Global Icon" ενώ παράλληλα έπαιξαν ζωντανά και ένα medley κομματιών τους.

Το συγκρότημα προλόγισε η Billie Eilish, η οποία με την ομιλία της εστίασε στο πως το συγκρότημα επέδρασε σε μια νέα γενιά ακροατών:

«Mια ολόκληρη γενιά ακροατών μεγάλωσε με αυτή την μπάντα, που βοήθησε τον κόσμο να ερωτευθεί το rock 'n' roll.

Βάζουν την ψυχή τους σε κάθε κομμάτι, και τα δίνουν όλα στη σκηνή κάθε βράδυ. Κουβαλάνε τη δάδα του rock για 26 χρόνια, έχουν 12 Grammy, επτά πλατινένιους δίσκους και φέτος θα εισαχθούν στο Rock 'N' Roll Hall Of Fame. Είναι ήρωες, είναι θρύλοι και πλέον επίσημα παγκόσμια είδωλα ("global icons")».

Ο Dave Grohl με τη σειρά του ευχαρίστησε το κοινό και το MTV, αποδεχόμενος το βραβείο, ενώ στη συνέχεια οι Foo Fighters έπαιξαν ζωντανά τα "Learn To Fly", "Shame Shame" από το φετινό "Medicine At Midnight" καθώς και το "Everlong".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την επί σκηνής εμφάνισή τους εδώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο, ντράμερ του σχήματος, Taylor Hawkins" τίμησε τη μνήμη του εμβήματικού ντράμερ των Rolling Stones, Charlie Watts, αναγράφοντας "Charlie R.I.P." στο drum kit του.

  • SHARE
  • TWEET