Rocking.gr party στη Θεσσαλονίκη

28/11/2006 @ 07:48
Έπρεπε να περάσουν τέσσερα χρόνια, να γραφτούν πάνω από 3.000 κείμενα και το forum του rocking να αριθμεί 2.461 μέλη (μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές) για να διοργανωθεί το πρώτο rocking.gr πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που αγκάλιασε το site από τις πρώτες του μέρες (λόγω εντοποιότητας του αρχισυντάκτη μας) και συνεχίζει να κινείται σε πολύ rock ρυθμούς. Ο χώρος; Το γνωστότατο στους rock κύκλους Dizzy στα Λαδάδικα. Ο χρόνος; Η Κυριακή 19/11. Ο κόσμος; Πολύς, ενδιαφέρων κι ένθερμος!


Οι υπεύθυνοι για τη μουσική της βραδιάς, Λάμπης Παρταλάς και Αντώνης Μουστάκας.

Έτσι μετά από τις επίμονες πιέσεις των φίλων του rocking.gr από τη Θεσσαλονίκη και τη θέληση όλων μας να επαναληφθεί στη συμπρωτεύουσα η επιτυχία των rocking.gr parties στην Αθήνα, το "ραντεβού" είχε κλειστεί. Υπεύθυνοι για την επιμέλεια της μουσικής οι "Βόρειοι" συντάκτες Λάμπης Παρταλάς και Αντώνης Μουστάκας, με την αρωγή και ηθική συμπαράσταση στη μπυροποσία των εξ Αθηνών ορμόμενων για αυτόν τον "ιερό σκοπό" Κωστή Αγραφιώτη και Λουκιανού Κοροβέση. Λίγο μετά τις 9.30 οι πόρτες άνοιξαν, το μεγάλο πανό του rocking.gr στήθηκε στον τοίχο του Dizzy, η μουσική και το αλκοόλ άρχισαν να παίρνουν τα ηνία της βραδιάς και η αναμονή για την προσέλευση του κόσμου είχε ξεκινήσει...

Πρώτοι κατέφθασαν στο χώρο κάποιοι γνωστοί θαμώνες του μαγαζιού και κάθισαν στο bar, υπό τους ήχους των southern blues και '70s rock του διδύμου των djs. Το έναυσμα δόθηκε και όταν την πόρτα δρασκέλισαν κάποιοι γνωστοί forumίτες, έτοιμοι για "επικές" συζητήσεις, γνωριμία και αλληλοπειράγματα, η βραδιά είχε δώσει ήδη το στίγμα του τι θα επακολουθούσε: μια νύχτα με πολλή μουσική, ωραίες φάτσες, πολύ αλκοόλ, περισσότερο χαβαλέ και βεβαιότητα ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα περνούσαν πολύ μα πολύ καλά.


Μερικοί από τους τακτικούς επισκέπτες μας με τους Λουκιανό Κοροβέση και Κωστή Αγραφιώτη.

Η μουσική δυνάμωνε, το αλκοόλ είχε αρχίσει να επηρεάζει και τον πιο δυνατό πότη, οι djs άρχισαν να σκληραίνουν το πρόγραμμα και γύρω στα μεσάνυχτα το Dizzy ήταν κατάμεστο από κόσμο: φίλοι των συντακτών, αναγνώστες του rocking, forumίτες, θαμώνες του μαγαζιού, απλοί περαστικοί και φίλοι όλων των παραπάνω, έκαναν το Dizzy να γεμίσει, την προσέλευση να ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων μας και το party να απογειωθεί! Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν και πολλά να ειπωθούν: μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο κόσμος διασκέδασε υπό τους ήχους της αγαπημένης μας σκληρής μουσικής, οι παραγγελίες και τα κεράσματα "έδιναν και έπαιρναν" και όταν το ρολόι έδειξε 3.30, τα ηχεία σίγησαν υποχρεωτικά, μετά από ένα πεντάωρο πραγματικής διασκέδασης, και ενόσω ο κόσμος ήταν ακόμα πολύς και κεφάτος! Πραγματικά αν επιτρεπόταν, η βραδιά θα επιμηκυνόταν κατά το δοκούν, αλλά ας όψεται το ελληνικό σύνταγμα.


Το μαγαζί έχει γεμίσει και ο κόσμος διασκεδάζει.

Σύνοψη; Μια άκρως επιτυχημένη βραδιά, μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε πολλούς φίλους από κοντά και μια πρώτης τάξεως απόδειξη ότι τα party στη συμπρωτεύουσα πρέπει να γίνουν περισσότερα και συχνότερα. Επόμενη στάση; Ποιος ξέρει! Η θέληση υπάρχει, ο κόσμος υπάρχει, μόνο τα διαδικαστικά παραμένουν για να γνωρίσουμε περισσότερο κόσμο και να απολαύσουμε παρέα καλή rock μουσική στην ένταση που της αξίζει.

Για τέλος θα έπρεπε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Καραγιάννη και το Dizzy για τη φιλοξενία, αλλά κυρίως σε όλους εσάς που ήρθατε, τα ήπιαμε και διασκεδάσαμε όλοι μαζί. Σας ευχαριστούμε! Εν αναμονή ενός επόμενου party, θα συνεχίζουμε να τα λέμε από τις ηλεκτρονικές σελίδες του περιοδικού μας και τη δημόσια συζήτηση του rocking forum.

Εις το επανιδείν!


Η ώρα είναι 3:45, η μουσική έχει σταματήσει, αλλά ο κόσμος δε θέλει να φύγει!

Υ.Γ.: Λάμπη, το medley Maiden που έπαιξε σε ποιο δίσκο τους είναι;

  • SHARE
  • TWEET