Κυκλοφορεί η συνεργασία μεταξύ Dave Grohl και Zac Brown Band

Οι Foo Fighters γράφουν τον νέο τους δίσκο με τρόπο που «δεν έχει ξανακάνει κανένας»

27/11/2013 @ 10:52
Οι Zac Brown Band κυκλοφορούν στις 10 Δεκεμβρίου το "The Grohl Sessions Vol. 1" αποκλειστικά μέσω του iTunes. Πρόκειται για τον καρπό της συνεργασίας μεταξύ του υπερεπιτυχημένου στην Αμερική country rock συγκροτήματος και του υπερδραστήριου Dave Grohl, ο οποίος επιμελήθηκε την παραγωγή και έπαιξε τύμπανα.

Το "The Grohl Sessions Vol. 1" περιλαμβάνει το "Day For The Dead", ένα νέο κομμάτι που ο Dave Grohl και οι Zac Brown Band παρουσίασαν ζωντανά πριν από λίγες μέρες στα Country Music Awards, καθώς και τα "All Alright", "Let It Rain" και "The Muse".

Στο σχετικό trailer που έχει δοθεί στη δημοσιότητα αποκαλύπτεται πως προέκυψε ο τίτλος της συνεργασίας. Ο Zac Brown είπε στον Grohl ότι θέλει να δώσει το όνομα "The Grohl Sessions" και εκείνος του απάντησε το εξής: «Είσαι σίγουρος γι' αυτό φίλε μου; Εάν είσαι εντάξει, είναι το πιο κολακευτικό πράγμα που έχει κάνει ποτέ κανένας για εμένα.»

Ο frontman των Foo Fighters δήλωσε στο Rolling Stone για το τελικό αποτέλεσμα: «Ο κόσμος λέει πρώτα ότι είναι country, μετά ότι μοιάζει με Allman Brothers και στο τέλος ότι είναι jam. Δεν ξέρω πως μπορείς να το περιγράψεις, πάντως είναι φοβερό.»

O Grohl μίλησε και για τον επερχόμενο δίσκο των Foo Fighters: «Κάνουμε κάτι που κανένας δεν ξέρει. Θα ξεκινήσουμε σύντομα να ηχογραφούμε, αλλά θα το κάνουμε με έναν τρόπο που δεν έχει ξανακάνει κανένας και γράφουμε το άλμπουμ με έναν τρόπο που δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει.»
  • SHARE
  • TWEET