Echo Train, Kostas Sidirokastritis Trio

Αθήνα @ Temple Athens

Echo Train, Kostas Sidirokastritis Trio  Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Echo Train, Kostas Sidirokastritis Trio
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης viva.gr
Διοργανωτής

Echo Train + Kostas Sidirokastritis Trio Live at six d.o.g.s

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου στις 20:30
Εισιτήρια 10€ στο viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/music/echo-train-kostas-sidirokastritis-trio/


Το Endless Daze επιστρέφει και πιάνει τα πράγματα από εκεί που τα είχε αφήσει.
Στο πρώτο double bill της χρονιάς, προσκαλεί τους Echo Train και το σχήμα του Κώστα Σιδηροκαστρίτη, σε μια βραδιά γεμάτη ψυχεδέλεια, blues ξεσπάσματα και πολύ, πολύ ρομαντισμό.

Echo Train
Οι Echo Train είναι μια ψυχεδελική ροκ μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2016, από τον κιθαρίστα/παραγωγό Greggy K., τον τραγουδιστή/ερμηνευτή Ren και τον φωτογράφο Γ. Λαθύρη.
Λένε ότι η Ηχώ είναι η μούσα τους και το τρένο είναι το όχημα που επέλεξαν για να μεταφέρουν την ψυχή τους στις σπειροειδείς μορφές του χρόνου. Μετά την ηχογράφηση των πρώτων τους demo και μουσικών ιδεών στο "Astrostudio" στην Κυψέλη, με τη συμμετοχή πολλών φίλων και μουσικών, τον Δεκέμβριο του 2016 η ψυχεδελική κολεκτίβα Echo Train κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της "Memento Mori". Ένα πολύχρωμο ταξίδι σε παγανιστικά τοπία και ήχους, με ξεσπάσματα 60's pop ψυχεδέλειας, αντηχητικά blues και πολλές παραισθησιογόνες κορυφώσεις. Το 2017 κυκλοφόρησαν το τραγούδι "Portland 69/ The whisperer",σε ένα split single με τη γερμανική psych μπάντα Vibravoid, που ηχογραφήθηκε αποκλειστικά για το fanzine Timemazine που διανέμεται παγκοσμίως. Το 2022 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους "Libation" με ελεύθερη δημιουργική έκφραση, μουσικά θέματα εμποτισμένα με 60's blues, απόκρυφες ελεγείες και άμεση γραφή.
Οι ζωντανές εμφανίσεις των Echo Train είναι επηρεασμένες από την ψυχεδελική ροκ και την garage μουσική των 60s, με μοναδικές στιγμές αυτοσχεδιασμού, αυθορμητισμού, ανταλλαγής ιστοριών και ύμνου για τον λύκο και το φεγγάρι.


Kostas Sidirokastritis Trio

Ο Κώστας Σιδηροκαστρίτης είναι τραγουδιστής - τραγουδοποιός και μουσικός του δρόμου με βάση την Αθήνα. Η προσωπική του δουλειά είναι μια μη επιτηδευμένη μίξη μουσικών ειδών με προσανατολισμό το τραγούδι και τον αυτοσχεδιασμό.

  • SHARE
  • TWEET