Μινέρβα, Treep

Αθήνα @ Boiler

Μινέρβα, Treep Αθήνα @ Boiler
Συγκροτήματα Μινέρβα, Treep
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Boiler
Διεύθυνση Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Η τελευταία μέρα του Οκτώβρη φτάνει και μαζί της φέρνει ενα δυναμικό gig απο δυό ανερχόμενες ντόπιες μπάντες γεμάτες όρεξη και ενέργεια , έτοιμες να σας χαρισούν ενα βράδυ γεμάτο μουσική , ενέργεια και ιδρώτα !!! 

Donation : 3 euro
Doors Open: 20:00 pm

Μινέρβα

Οι Μινέρβα είναι ένα garage/lo-fi quartet που ήρθε στο φώς του ήλιου τα τέλη του 2017, με καταγωγή την "τροπική" Κόρινθο και headquarters την Αθήνα! Τρείς φίλοι(George,Dennis and Jim) που βρέθηκαν καταλάθος στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή με έδαφος τήν garage μουσική και όχι μόνο.

Μετά απο ελάχιστο καιρό η μπάντα αποφάσισε να μεγαλώσει το ηχητικό της φάσμα και έτσι άλλο ενα μέλος προστέθηκε στην οικογένεια (Spilios). Ύστερα απο τα πρώτα live σε Αθήνα και Κόρινθο (Boiler, Six D.o.g.s, Artichoke), πλάι σε αρκετά δυνατά ονόματα της εγχώριας underground σκηνής (The Cave Children, The Dead Ends, ΗΕΧ, The Steams) και με άφθονη ενέργεια να τρέχει απο τα μπατζάκια, το σχήμα μπήκε σε τροχιά για την έκδοση του πρώτου ηχογραφημένου υλικού το οποίο έγινε release σε Youtube,Soundcloud και Bandcamp ως ομόνυμο EP στης 17 Σεπτεμβρή του 2018. Τέλος, αν υπήρχαν τρείς λέξεις που χαρακτηρίζουν τους Μινέρβα αυτές είναι: <<Μουστάκι, Γκαράζ και Μεράκι!>>

Μινέρβα links:

YouTube
Instagram:@minervalofi
Bandcamp
Soundcloud

Treep

Treep είναι κάτι μεταξύ ταξιδιού (trip) και ανατριχίλας (creep).

Σαν ιδέα δημιουργήθηκε το 2010 και αποτελείται απο τρία μελη με στόχο την σύγκρουση των επιρροών αυτων, κάτι μεταξύ των εγχώριων αγγλόφωνων post-punk συγκροτημάτων των προηγούμενων δεκαετιών με μια γεύση απο noise στοιχεία.

Ο χώρος αναφοράς τους ειναι ενα παλιό πατάρι εργοστασίου παπουτσιών.

Περιτριγυρισμένοι απο παλιά μαγνητόφωνα και ταινίες σε κατάσταση αποσύνθεσης, συνομωτούν τις καινούργιες μελωδίες που θα αυθυποβάλουν αθώα μυαλά στο να δεχτούν την παράνοια τους σαν μουσική.

Treep links : 

facebook.com/TreepAthens/

Soundcloud : soundcloud.com/treep-gr

Artwork by Panagiotis Pantazis: facebook.com/panpanathens/

  • SHARE
  • TWEET