Οι Tiger Lillies επιστρέφουν στην Ελλάδα για οκτώ παραστάσεις

Θα παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους project "Lessons in Nihilism"

21/12/2023 @ 18:42

ΤΗΕ TIGER LILLIES
LESSONS IN NIHILISM
ΤΟ ΝΕΟ PROJECT ΤΩΝ "ΝΟΝΩΝ" ΤΟΥ CULT CABARET    
Παρασκευή 5 - Δευτέρα 8/1 & Παρασκευή 12 – Δευτέρα 15/1
HALF NOTE JAZZ CLUB

Οι απολαυστικοί και πάντα ευρηματικοί Tiger Lillies που λατρεύουν και λατρεύονται από το ελληνικό κοινό, επιστρέφουν στην Αθήνα και στο αγαπημένο τους Half Note Jazz Club, με το ολόφρεσκο νέο project τους “Lessons in Nihilism”, για 8 παραστάσεις, 5-8 & 12-15 Ιανουαρίου.

Η προτεινόμενη για Grammy και βραβευμένη δύο φορές με Olivier, βρετανική cult cabaret και alternative rock μπάντα στην πλήρη της μορφή, φέρνει καινούργια κομμάτια από τον νέο δίσκο που ετοιμάζει, μαζί με τις πολλές μεγάλες και γνωστές τους επιτυχίες από το παρελθόν μέχρι τις μέρες μας.

Οι Tiger Lillies, δημιουργήθηκαν το 1989 από τον ηγέτη τραγουδιστή και συνθέτη τους Martyn Jacques με τη χαρακτηριστική falcetto φωνή και τον καταρράκτη συναισθημάτων που πάντα τη συνοδεύει. Ο μπασίστας Adrian Stout ενσωματώθηκε στην μπάντα σχεδόν πριν από 30 χρόνια ενώ ο ντράμερ Budi Butenop είναι το πιο πρόσφατο μέλος του σχήματος. Στην τεράστια πορεία τους έχουν ηχογραφήσει περισσότερους από 40 δίσκους κι έχουν εμφανιστεί σε όλες της ηπείρους.

Ο κόσμος των Tiger Lillies, είναι πάντα σκοτεινός κι αλλόκοτος, γεμάτος μαύρο χιούμορ και λυρισμό αλλά διαρκώς μεταβαλλόμενος, απρόβλεπτος και πάντα ψυχαγωγικός. Η μουσική τους είναι ένα φίνο μείγμα προπολεμικού Βερολινέζικου cabaret , αναρχικής όπερας και τσιγγάνικου ύφους, συχνά φέρνοντας στο νου, τον ήχο του Kurt Weil και του Jacques Brel.   Έχει στιγμές βαθιάς θλίψης, λεπτής αλλά αιχμηρής ειρωνείας και κοινωνικό σχολιασμό, αλλά και μια διαρκή απροσδιόριστη σαγήνη.

Το μοναδικό αυτό τρίο της “Μπρεχτικής.. όπερας του δρόμου”, επανέρχεται στις θεματικές περιοδείες και καλεί όλους στις 8 παραστάσεις στο Half Note Jazz Club. Από την Παρασκευή 5 έως και τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και από την Παρασκευή 12 έως και τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, οι θρυλικοί Tiger Lillies, στην ωριμότερη φάση της καριέρας τους  παρουσιάζουν σε παγκόσμια πρώτη τα κομμάτια της νέας τους δουλειάς αλλά και τις μεγάλες γνωστές επιτυχίες τους, στη φιλόξενη σκηνή του Half Note, εκεί ..σε απόσταση αναπνοής!         
 
Martyn Jacques - φωνητικά, ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα 
Adrian Stout - κοντραμπάσο, μουσικό πριόνι, theremin, φωνητικά 
Budi Butenop - ντραμς, percussion, φωνητικά, toys 
 
www.tigerlillies.com
 
Twitter: www.twitter.com/TheTigerLillies
Instagram: https://www.instagram.com/thetigerlillies/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCUsY2f9W3LS1MBa9PbcxyEA
Website:  https://www.tigerlillies.com/
Facebook: https://www.facebook.com/The-Tiger-Lillies-157225570966639/
 
Info
ΤΗΕ TIGER LILLIES : LESSONS IN NIHILISM
5-8 & 12-15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Ημέρες & ώρες:
Παρασκευή & Σάββατο 22:30
Κυριακή & Δευτέρα 21:30
Half Note Jazz Club: Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Τιμές εισιτηρίων: από 20€
Προπώληση εισιτηρίων: www.halfnote.gr
Πληροφορίες: 210 9213310

Δελτίο Τύπου

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET