"Το Σκατό Του Φιδιού": Νέο τραγούδι από τα Υπόγεια Ρεύματα

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Όγδοο music group

06/10/2020 @ 13:13

Υπόγεια Ρεύματα

"Το Σκατό Του Φιδιού"

Ακούστε το τραγούδι εδώ.

«Τις ημέρες που τελειώναμε τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου δίσκου μας ολοκληρωνόταν η δίκη της χ.α. και μάθαμε την ημερομηνία ανακοίνωσης της απόφασης. Ελπίζουμε να καταδικαστούν για τα εγκλήματά τους οριστικά, αμετάκλητα και ξεκάθαρα.

Αφιερώνουμε αυτό το κομμάτι σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά με τη στάση ζωής και την αξιοπρέπεια τους υπέρ της ανθρωπιάς. Στις σκοτεινές εποχές, που δυστυχώς βρισκόμαστε παγκοσμίως, ανησυχούμε ιδιαίτερα για τον φασισμό της εξουσίας αλλά και της διπλανής πόρτας, για το μίσος από και προς όλες τις κατευθύνσεις που φυτρώνει παντού και μολύνει τον ιστό της κοινωνίας, από τους πολεμοχαρείς πλανητάρχες μέχρι τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού που κακοποιείται ένα παιδί.

Ας μην ξεχάσουμε να μιλάμε με τους ανθρώπους γύρω μας, να επικοινωνούμε και να ζούμε μαζί. Ας διατηρήσουμε την τρυφερότητα και την ομορφιά της ζωής. Αυτή είναι η δική μας δουλειά.»

Υπόγεια Ρεύματα, Οκτώβριος 2020

Το τραγούδι "Το Σκατό Του Φιδιού" συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο των Υπογείων Ρευμάτων που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Όγδοο music group.

Υπόγεια Ρεύματα - Η Γη Που Αφήνω

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET