Οι U2 σε διάλειμμα / Διάσημοι καλλιτέχνες διασκευάζουν το "Achtung Baby"

12/09/2011 @ 13:50
Ο Jack White, οι Depeche Mode, η Patti Smith και ο Damien Rice θα διασκευάσουν το "Achtung Baby" των U2, σε μία επετειακή δουλειά για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κυκλοφορία του.

Ο Bono αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για αυτή τη δουλειά κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε για την προώθηση του ντοκιμαντέρ των U2, "From The Sky Down", το οποίο θα ανοίξει το φεστιβάλ ταινιών του Τορόντο.

«Είναι περίεργο, γιατί όταν ακούω το άλμπουμ όπως το κάναμε εμείς, σκέφτομαι συνέχεια τα λάθη και τις αδυναμίες του, ενώ όταν το ακούω από άλλους καλλιτέχνες σκέφτομαι "είναι πραγματικά καλό"», δήλωσε ο Bono.

Η επανέκδοση του "Achtung Baby" θα γίνει σε πολλές μορφές. Στις διάφορες εκδόσεις θα μπορεί κάποιος να βρει έξι CD, τέσσερα DVD, πέντε single, βιβλία, περιοδικό από το επίσημο fan club, αυτοκόλλητα, αλλά ακόμη και αντίγραφα των γνωστών γυαλιών ηλίου του Bono, "The Fly".

Σε άλλα νέα σχετικά με το συγκρότημα, ο Bono δήλωσε πως οι U2 θα κάνουν ένα διάλειμμα γιατί τους αξίζει:

«Λένε ότι μία περιοδεία σε κουράζει μετά τις πρώτες δέκα μέρες. Αυτό δε συνέβη με την "360° Tour". Αγαπήσαμε ειλικρινά κάθε βραδιά και όταν τελείωσε ήμασταν όλοι τόσο λυπημένοι».

Ο τραγουδιστής των U2 δήλωσε πως νιώθουν την ανάγκη να κάνουν ένα διάλειμμα και συμπλήρωσε: «Η ωρίμανση δεν πρόκειται να συμβεί μέσα σε μία rock μπάντα. Έχει συμβεί ήδη, είμαστε άντρες πια».
  • SHARE
  • TWEET