Ολοκληρώθηκε η σύνθεση του Roadburn 2024

Δείτε πως διαμορφώνεται οριστικά το τετραήμερο του σπουδαίου indoors festival

15/03/2024 @ 15:27

Το Roadburn Festival με τον τέταρτο γύρο ανακοινώσεων ολοκλήρωσε και επίσημα το φετινό του lineup.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας τις προηγούμενες ανακοινώσεις, το φεστιβαλ ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες πως στη σύνθεσή του θα προστεθούν οι Brigid Mae Power, deathcrash, Fear Falls Burning που θα παρουσιάσουν ζωντανά το "The Principle Flaw", Gros Coeur, Habitants, Heath, HIDE , Hilary Woods, King Yosef, Lord Spikeheart (side-project του frontman των Duma), Lucy Kruger & The Lost Boys , Mirusi Mergina, οι Neptunian Maximalism που επιστρέφουν για να παρουσιάσουν ολόκληρο το " Le Sacre Du Soleil Invaincu", Seán Mulrooney, The Infinity Ring και Throwing Bricks.

Επιπρόσθετα, το φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στις 18-21 Απριλίου στο Tilburg της Ολλανδίας, με το warm-up show να λαμβάνει χώρα μια ημέρα νωρίτερα, αποκάλυψε και τις μπάντες που θα συμμετέχουν ως side-programme στο Paradox jazz venue στην πόλη.

Πρόκειται για τους Deepsky, Drone Assembly , Echoes of Zoo, Hedvig Mollestad Trio  NI, OTTLA  και Raw Fish’s Heavy Jazz Jam.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλους τους καλλιτέχνες του φετινού φεστιβάλ στον εξής σύνδεσμο, ενώ συντονιστείτε στο Rocking καθώς στο προσεχές διάστημα θα παρουσιαστεί το εκτενές αφιέρωμα της συντακτικής μας ομάδας στο φεστιβάλ.

Μπορείτε να συντονιστείτε στο Facebook Event της εκδήλωσης, καθώς πλέον με το φεστιβάλ να απέχει περίπου ένα μήνα, θα αποκαλύπτονται και οι παράλληλες εκδηλώσεις, συζητήσεις και εκθέσεις που θα πλαισιώσουν το τετραήμερο.

Δείτε επίσης:

Οι Khanate επιστρέφουν στις συναυλίες στα πλαίσια του Roadburn 2024

Το Roadburn Festival ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα για το 2024 - Με The Jesus And The Mary Chain, Chelsea Wolfe, Lankum, Clipping, κ.ά. ο πρώτος γύρος ανακοινώσεων

Δεύτερος γύρος ανακοινώσεων για το Roadburn 2024 - Στη σύνθεση του φεστιβάλ προστίθενται μεταξύ άλλων οι Blood Incantation, HEALTH, The Bevis Frond, Kavus Torabi, Birds In Row, Home Front

Το Roadburn 2024 ανακοίνωσε 22 ακόμη καλλιτέχνες - Τρίτος γύρος ανακοινώσεων για το τετραήμερο φεστιβάλ

Roadburn Festival @ Tilburg, Netherlands, 20-21/04/23

Roadburn Festival @ Tilburg, Netherlands, 22-23/04/23

  • SHARE
  • TWEET