Το Roadburn 2024 ανακοίνωσε 22 ακόμη καλλιτέχνες

Τρίτος γύρος ανακοινώσεων για το τετραήμερο φεστιβάλ

29/01/2024 @ 20:33

Το Roadburn Festival συνέχισε την αποκάλυψη του φετινού του lineup με τον τρίτο γύρο ανακοινώσεων.

Το σπουδαίο φεστιβάλ κλειστού χώρου πρόσθεσε 22 καλλιτέχνες στην πλούσια σύνθεσή του.

Συγκεκριμένα, στο φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στις 18-21 Απριλίου στο Tilburg της Ολλανδίας, θα εμφανιστούν οι Couch Slut, που θα παρουσιάσουν ολόκληρο το "You Could Do It Tonight", οι The Keening το ποιοτικό πρόσφατο "Little Bird", όπως και οι Dool, Inter Arma και Verwoed με τα επερχόμενα άλμπουμ τους "The Shape Of Fluidity", "New Heaven" και "The Mother" αντίστοιχα.

Επιπρόσθετα, οι extreme πειραματιστές Fluisteraars θα παρουσιάσουν το project "Manifestaties van de Ontworteling", οι εμβληματικοί Xiu Xiu το "The police bear such resemblance to those they pursue", οι Void Ov Voices, το προσωπικό σχήμα του θρυλικού Attila Csihar (Mayhem, Tormentor) το αποκλειστικό περφόρμανς "Roadburn To Sungate".

Στο φετινό Roadburn θα εμφανιστούν επίσης οι Grails, που κυκλοφόρησαν πέρισυ το εξαιρετικό "Anches En Maat", Death Goals που επέστρεψαν δυναμικά με το πρόσφατο "A Garden Of Dead Flowers", Stormo, των οποίων το "Endocannibalismo" του 2023 ίσως είναι η κορυφαία τους δουλειά, JeGong, Angry Blackman, Arms And Sleepers, Tusmørke, Takh, που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Μάιο ένα από τα καλύτερα underground άλμπουμ του έτους, John Francis Flynn, Kavus Torabi, Miaux, Pruillip, Scaler και Spill Gold.

Το Roadburn 2024 ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες το τρίτο commissioned project του τετραημέρου, που δεν είναι άλλο από τη σύμπραξη των Γερμανών Die Wilde Jagd με τη περίφημη Metropole Orkest για την ζωντανή παρουσίαση του ψυχεδελικού "Lux Tenera - Right To Joy".

Τέλος, οι Wiegedood θα επιστρέψουν στο Roadburn για μια ξεχωριστή συναυλία την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, όπου και θα παρουσιάσουν το δικό τους soundtrack, μακριά από τις black metal νόρμες τους, για την ιαπωνική ταινία πειραματικού τρόμου του 1926, ονόματι "A Page Of Madness".

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το φετινό line-up στον εξής σύνδεσμο.

Δείτε επίσης:

Οι Khanate επιστρέφουν στις συναυλίες στα πλαίσια του Roadburn 2024

Το Roadburn Festival ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα για το 2024 - Με The Jesus And The Mary Chain, Chelsea Wolfe, Lankum, Clipping, κ.ά. ο πρώτος γύρος ανακοινώσεων

Δεύτερος γύρος ανακοινώσεων για το Roadburn 2024 - Στη σύνθεση του φεστιβάλ προστίθενται μεταξύ άλλων οι Blood Incantation, HEALTH, The Bevis Frond, Kavus Torabi, Birds In Row, Home Front

Roadburn Festival @ Tilburg, Netherlands, 20-21/04/23

Roadburn Festival @ Tilburg, Netherlands, 22-23/04/23

  • SHARE
  • TWEET