Δεύτερος γύρος ανακοινώσεων για το Roadburn 2024

Στη σύνθεση του φεστιβάλ προστίθενται μεταξύ άλλων οι Blood Incantation, HEALTH, The Bevis Frond, Kavus Torabi, Birds In Row, Home Front

08/12/2023 @ 14:53

Το Roadburn Festival προχώρησε στο δεύτερο γύρο ανακοινώσεων, προσθέτοντας στη σύνθεσή του περισσότερα από 30 νέα συγκροτήματα.

Έχοντας προηγηθεί η είδηση της αποκλειστικής συναυλιακής επιστροφής των εμβληματικών Khanate στα πλαίσια του φεστιβάλ και η ανακοίνωση μπαντών όπως οι The Jesus And Mary Chain, Chelsea Wolfe, Clipping, Lankum, κ.ά., το διάσημο indoor festival επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις.

Αρχικά, στο τετραήμερο 18-21 Απριλίου 2024, θα εμφανιστούν οι Blood Incantation, με ένα σετ αφιερωμένο στο ambient "Timewave Zero" και ένα στη death metal δισκογραφία τους, ενώ οι Clipping θα δώσουν και δεύτερη συναυλία.

Artist in residence θα είναι o Kavus Torabi, ευρύτερα γνωστός από τη θητεία του σε Gong, The Utopia Strong, Knifeworld και The Holy Family, που θα παρουσιάσει και το commissioned project "Lion Of The Lord's Elect", όπως και ο Uboa, που θα παρουσιάσει τρία διαφορετικά σετ το τετραήμερο, μεταξύ των οποίων το συναυλιακό ντεμπούτο του "The Origin of My Depression".

Οι labelmates στη Flenser, Ragana και Drowse θα παρουσιάσουν το συνεργατικό πρότζεκτ "The Ash From The Mount Saint Helens", με το δεύτερο σχήμα να έχει και δεύτερη εμφάνιση, στον απόηχο του φετινού "Desolation's Flower".

Οι Birds In Row θα παρουσιάσουν ολόκληρο το περσινό εκπληκτικό "Gris Klein", ένα από τα κορυφαία άλμπουμ του έτους σύμφωνα με τη συντακτική μας ομάδα.

Οι Cult Leader, έρχονται στο Tilburg για να αποδώσουν στην ολότητά του το σαρωτικό "A Patient Man", όπως και οι Laster το "Andermans Mijne".

Οι The Bevis Frond επιστρέφουν στο φεστιβάλ έπειτα από το 2006, ενώ επιστρέφουν και οι Body Void για να παρουσιάσουν ολόκληρο το "Atrocity Machine".

Οι Royal Thunder θα παρουσιάσουν ολόκληρο το εξαιρετικό φετινό "Rebuilding The Mountain" καθώς και ένα δεύτερο αποκλειστικό σετ ονόματι "TIME + SPACE + REVIVAL" βασισμένο στην πορεία τους.

Στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν επίσης οι Alber Jupiter, το experimental folk σχήμα Annelies Monseré, οι Benefits, Drowse (solo set), Eye Flys, Forest Swords, Frail Body, Fuck Money, Full Earth, Home Front, Knoll, Lana Del Rabies, Patriarchy, Richard Dawson, Sunshine Patriot Motion, Sunrot, Thantifaxath, Torpor και Use Knife.

Δείτε επίσης:

Roadburn Festival @ Tilburg, Netherlands, 20-21/04/23

Roadburn Festival @ Tilburg, Netherlands, 22-23/04/23

  • SHARE
  • TWEET