Το Roadburn Festival ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα για το 2024

Με The Jesus And The Mary Chain, Chelsea Wolfe, Lankum, Clipping, κ.ά. ο πρώτος γύρος ανακοινώσεων

24/10/2023 @ 15:50

Έπειτα από την ανακοίνωση της αποκλειστικής συναυλιακής επιστροφής των drone τιτάνων Khanate, το Roadburn Festival επέστρεψε με τον πρώτο γύρο ανακοινώσεων για το 2024.

Το σπουδαίο indoors φεστιβάλ που θα λάβει χώρα στις 18 - 21 Απριλίου 2024 στο Tilburg της Ολλανδίας, ανακοίνωσε μια σειρά σπουδαίων καλλιτεχνών που όπως, εξηγούν στη σχετική ανακοίνωση, εκπροσωπούν την ουσία της καλλιτεχνικής κατεύθυνσης του φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα, τους Khanate θα πλαισιώσουν στο Roadburn 2024, οι θρυλικοί Jesus And The Mary Chain, η Chelsea Wolfe, στην πρώτη της ευρωπαϊκή εμφάνιση έπειτα από το 2018, το κορυφαίο neo-folk σχήμα των Lankum που φέτος κυκλοφόρησαν το σεμιναριακό "False Lankum", καθώς και το εμβληματικό πειραματικό hip hop trio των Clipping, σε μια εμφάνιση που το φεστιβάλ στόχευε για καιρό.

Επιπρόσθετα, το Roadburn ανακοίνωσε και το πρώτο commissioned project του. Ο σπουδαίος Mat McNerney, ευρύτερα γνωστός ως Kvohst, θα παρουσιάσει σε αποκλειστικότητα το "Music for Gloaming: A Nocturne by the Hexvessel Folk Assembly", με τους Hexvessel να παρουσιάζουν επίσης ζωντανά το φετινό "Polar Veil".

Στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν επίσης για πρώτη φορά οι Agriculture, των οποίων το φετινό ομότιτλο ντεμπούτο έχει προκαλέσει αίσθηση, οι Ολλανδοί post-black metallers Fluisteraars, στη δεύτερη συνολικά συναυλία της πορείας τους, οι Cloakroom που θα παρουσιάσουν ολόκληρο το "Dissolution Wave", οι Dodsrit, με το διάδοχο του εξαιρετικού "Mortal Coil" στον ορίζοντα, καθώς και οι Devil Master.

Μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα εισιτήρια τετραημέρου στον εξής σύνδεσμο, με περισσότερες πληροφορίες και επιλογές να αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης:

Roadburn Festival @ Tilburg, Netherlands, 20-21/04/23

Roadburn Festival @ Tilburg, Netherlands, 22-23/04/23

  • SHARE
  • TWEET