Οι νέες κυκλοφορίες της 28ης Αυγούστου 2020

Πληθώρα σημαντικών άλμπουμ στο τέλος του μήνα

28/08/2020 @ 10:29

Όπως αναμενόταν, το φινάλε του Αυγούστου συνδυάζεται με νέες κυκλοφορίες από σημαντικούς καλλιτέχνες σε  όλο το φάσμα της rock και metal μουσικής, με τον John Petrucci να ξαναβρίσκει τον παλιόφιλο του Mike Portnoy, τους Metallica να προσεκλύουν χιλιάδες οπαδούς στα δισκοπωλεία, τους Pain Of Salvation να προσφέρουν στο κοινό ένα ακόμη ιδιαίτερα ενδιαφέρον έργο, τους Seether να κινούνται ξανά στα όρια του ύφους που τους καθιέρωσε και τους Ulver να μεταμορφώνονται φορώντας ίδια ρούχα.

Metallica - "S&M 2"
Ο δίσκος αυτός, όπως και ο προκάτοχός του, μπορεί να καταγραφούν στατιστικά ως live στη δισκογραφία τους, είναι όμως κάτι πολύ πιο ουσιαστικό.

Pain Of Salvation - "Panther"
Το "Panther" βρίσκει τον Daniel Gildenlow αρνούμενο να συμβιβαστεί με κάθε λογής νόρμες κι εμάς να απολαμβάνουμε μια ακόμα σπουδαία δουλειά από τους Pain Of Salvation.

Ulver - "Flowers Of Evil"
Τα φαινόμενα ίσως και να απατούν: Οι Λύκοι μεταμορφώνονται φορώντας ίδια ρούχα, μας καλούν να προσέξουμε την λεπτομέρεια και μας χαρίζουν ένα ακόμα (ύπουλα) θαυμάσιο άλμπουμ.

John Petrucci - "Terminal Velocity"
Οι guitar heroes είναι ακόμη εδώ, παρέα με παλιούς φίλους.

Spook The Horses - "Empty Body"
Μια πολύ ενδιαφέρουσα post-metal δουλειά από μία μπάντα που συνδυάζει την αδρεναλίνη με την πολυμορφία.

Poema Arcanvs - "Stardust Solitude"
Ένα γνήσιο, μαγικό underground άλμπουμ που έρχεται από ένα μακρινό κάπου για να γεμίσει την ψυχή με doom αστρόσκονη.

Seether - "Si Vis Pacem, Para Bellum"
Το post-grunge, όπως άλλοτε: Σε πείσμα των καιρών, οι Seether συνεχίζουν να κινούνται ευλαβικά στα όρια του ύφους που τους καθιέρωσε.

Soulcaster - "Maelstrom Of Death And Steel"
Στο ντεμπούτο τους mini LP, οι Βέλγοι αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις κινούμενοι σε epic/heavy χωράφια, με χτυπητή αδυναμία όμως τα φωνητικά.

Wampirvs Sinistrvs - "Blood Of The Vampyre"
Ένα ντεμπούτο που τιμά μια ξεχασμένη μουσική παράδοση με ουσιαστική αντίληψη μιας ξεχειλωμένης στιχουργικής.

Aleynmord - "The Blinding Light"
Μια αιθέρια σύμπραξη folk και ατμοσφαιρικού black metal σε ένα υποσχόμενο ντεμπούτο.

Motorpsycho - "The All Is One"
Η σπουδαία Νορβηγική progressive rock μπάντα επανέρχεται με νέο δίσκο, έναν μόλις χρόνο μετά το εκπληκτικό "The Crucible".

Archive - "Versions"
Οι ιδιαίτερα αγαπητοί στην χώρα μας Βρετανοί κυκλοφορούν ένα άλμπουμ αποτελούμενο από επανεκτελέσεις μερικών εκ των πλέον γνωστών τραγουδιών του καταλόγου τους, με πρώτο single το video του "Nothing Else".

Dokken - "The Lost Songs: 1978-1981"
Υπό το όνομα των Dokken βγαίνει στην αγορά μία συλλογή μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητων κομματιών που είχε ηχογραφήσει κατά την περίοδο 1978 έως 1981 ο frontman του συγκροτήματος, Don Dokken.

Pig Destroyer - "The Octagonal Stairway"
Το grindcore σχήμα από την Virginia βγάζει στην αγορά ένα EP έξι κομματιών με την συμμετοχή του Igor Cavalera.

The Atomic Bitchwax - "Scorpio"
Το stoner power trio από το New Jersey με πρώην μέλη των Monster Magnet επιστρέφει με νέο άλμπουμ, τρία χρόνια μετά το "Force Field".

  • SHARE
  • TWEET