Νέα τραγούδια από Ihsahn, Matt Berninger (The National), King Gizzard And The Lizard Wizard, κ.ά.

Ακούστε, επίσης, νέο υλικό από Draconian, Tigran Hamasyan, Pig Destroyer, Bazooka και Stolen Βabies

17/07/2020 @ 14:30

Η μουσική επικαιρότητα, αν και μέσα Ιουλίου συνεχίζει ακάθεκτη. Έτσι, εκτός από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας, μια σειρά από καλλιτέχνες δημοσιοποίησαν νέα τραγούδια, που είτε αποτελούν προπομπό επερχόμενων κυκλοφοριών, είτε αποτελούν νέο υλικό έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε νέα μουσική από τους Ihsahn, Matt Berninger, King Gizzard And The Lizard Wizard, Draconian, Tigran Hamasyan, Pig Destroyer, Bazooka και Stolen Babies.

matt-berninger

Ο frontman των The National, Matt Berninger, έδωσε στη δημοσιότητα το video, σε σκηνοθεσία μεταξύ άλλων του ίδιου και του αδερφού του, για το "Distant Axis", δεύτερο δείγμα μετά το ομώνυμο, από τον επερχόμενο πρώτο του προσωπικό δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου.

king-gizzard-and-the-lizard-wizard

Οι King Gizzard And The Lizard Wizard κυκλοφόρησαν ένα video για το "Honey", που αποτελεί και το πρώτο τους νέο υλικό εντός του 2020. Η μπάντα, πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για την δημιουργία του "Infest The Rat’s Nest", που συμπεριλήφθη από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr, τόσο στις 30 καλύτερες κυκλοφορίες του 2019, όσο και στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

Οι σπουδαίοι Pig Destroyer ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου EP, ονόματι "The Octagonal Stairway", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου από την Relapse. To EP, θα αποτελείται από έξι τραγούδια, μεταξύ των οποίων μερικά b-side noise κομμάτια, αλλά και συμμετοχή του Igor Cavalera. Η grindcore μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα video για το "The Cavalry", στο οποίο συμμετέχουν οπαδοί της.

stolen-babies

Οκτώ χρόνια μετά το "Naught" το avant-garde rock σχήμα των Stolen Babies έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο, ομότιτλο κομμάτι, το οποίο ακούτε εδώ.

tigran-hamasyan
O τζαζίστας Tigran Hamasyan θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ "The Call Within" στις 28 Αυγούστου, από όπου και ακούμε το δεύτερο δείγμα μετά το "Levitation 21" με τίτλο "New Maps". 

draconian

Οι Σουηδοί doom metallers Draconian μας προσφέρουν το δεύτερο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο τους, μετά το "Lustrous Heart". Το "Sorrow Of Sophia" θα βρίσκεται στο "Under A Godless Veil", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου από τη Napalm Records.

bazooka

To "Φτερα Πουλάς" της ελληνόφωνης punk μπάντας Bazooka ηχογραφήθηκε στο προβάδικο της μπάντας στα πλαίσια μιας συλλογής που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε κασέτα από την Pilori Productions και μπορείτε να το ακούσετε εδώ

Ihsahn

Ο εγκέφαλος των EmperorIhsahn παραμένει δραστήριος μέσα στο 2020 με το δεύτερο EP του με τίτλο "Pharos" από το οποίο μπορείτε να ακούσετε το "Spectre At The Feast". Το "Pharos" έρχεται λίγο καιρό μετά το "Telemark" και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου.

  • SHARE
  • TWEET