O Maynard James Keenan επιλέγει το ιδανικό κομμάτι για μια πρώτη επαφή με τους Tool

Ο διάσημος frontman θεώρησε πως οι μακροσκελείς συνθέσεις της μπάντας δεν είναι η ενδεδειγμένη επιλογή

07/12/2021 @ 14:27

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC Radio 1 Rock Show, o frontman των Tool, Maynard James Keenan, κλήθηκε να επιλέξει ποιό κομμάτι της μπάντας θεωρεί πως αποτελεί το ιδανικό σημείο εισόδου για όσους και όσες επιθυμούν να μυηθούν στη δισκογραφία της μπάντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής δεν πρότεινε κάποια από τις πιο μακροσκελείς και περίπλοκες συνθέσεις της μπάντας, αλλά θεώρησε χρήσιμο να ξεχωρίσει μια συγκριτικά προσβάσιμη στιγμή της μπάντας.

Έτσι, ο Keenan πρότεινε προς τους νέους οπαδούς το "The Pot" μέσα από το "10.000 Days" ως την πιο ταιριαστή σύνθεση:

«Για μένα αυτό είναι ένα από τα ιδανικά παραδείγματα όπου η ενέργεια των πρώτων μας χρόνων συνδυάζεται με την ωριμότητα που μας διέκρινε στην πορεία, καθώς και ένα κλείσιμο προς τις ανά τα χρόνια επιρροές μας. Νιώθω πως πραγματικά προσπαθούμε να είμαστε όλοι μας όσο το δυνατόν καλύτεροι σε κάθε τι που κάνουμε, αλλά εδώ το αποτέλεσμα προκύπτει ιδιαίτερα αβίαστα. Αιχμαλωτίζει θεωρώ αυτή την αίσθηση.

Αν πρόκειται να παίξεις ένα τραγούδι μας σε κάποιον που δεν έχει επαφή με τη μουσική μας, δεν θεωρώ πως πρέπει να ξεκινήσεις με ένα διάρκειας 27 λεπτών. Ψυχραιμία. Μην αρχίσετε αμέσως τις θεωρίες συνομωσίας. Επικεντρωθείτε στο "The Pot", αυτό είναι η εισαγωγή για όλες τις δυνατότητες αυτής της μπάντας».

Υπενθυμίζεται πως οι Tool επέστρεψαν δισκογραφικά με το "Fear Inoculum" το 2019.

  • SHARE
  • TWEET