Δείτε το video για το νέο single των Lunatic Soul

Το καινούριο, επηρεασμένο από την folk μουσική, άλμπουμ της μπάντας κυκλοφορεί σε λίγες μέρες

11/11/2020 @ 11:58

Οι Πολωνοί Lunatic Soul, το side project του Mariusz Duda (Riverside), έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη single από τον νέο τους δίσκο.

Το "Through Shaded Woods", όπως θα ονομάζεται το άλμπουμ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου μέσω της Kscope.

Η μπάντα, αποκάλυψε το video-clip του "The Fountain", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, και διαδέχεται τα "The Passage" και "Navvie" ως τρίτο δείγμα από τον δίσκο.

Ο Duda, σχολιάζοντας το κομμάτι ανέφερε:

«To "The Fountain" είναι το τελευταίο κομμάτι του δίσκου, παιγμένο σε πιάνο, και επαναλαμβάνει τους ήχους του εναρκτήριου "Navvie". Στιχουργικά, το τραγούδι αναφέρεται στο πως κάποιος απελευθερώνεται από το σκοτάδι και εισέρχεται στην θετική πλευρά της ζωής (σ.σ. "bright side"), θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία του νέου δίσκου».

Μπορείτε εδώ να διαβάσετε την κριτική του Rocking.gr στο εξαιρετικό "Through Shaded Woods", που διαδέχεται το προ διετίας "Under The Fragmented Sky".

Υπενθυμίζουμε πως ο Duda αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του site ως μια από τις προσωπικότητες-κλειδιά της δεκαετίας, καθώς και ότι το "Fractured" των Lunatic Soul συμπεριλήφθη στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

  • SHARE
  • TWEET