Καινούριο τραγούδι από τους Lunatic Soul

Ακούστε το "The Passage" από το επερχόμενο νέο άλμπουμ της μπάντας

24/09/2020 @ 17:33

Οι Lunatic Soul αποκάλυψαν το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο, νέο τους άλμπουμ ονόματι "Through Shaded Woods".

Η μπάντα, της οποίας ηγείται ο Mariusz Duda των Riverside, έδωσε στη δημοσιότητα το "The Passage" το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Σχολιάζοντας τη θεματική του τραγουδιού, οι Lunatic Soul ανέφεραν:

«Το "The Passage", αποτελεί χαρακτηριστικό κομμάτι του νέου άλμπουμ των Lunatic Soul, στο οποίο μπαίνουμε σε ένα μυστηριώδες δάσος γεμάτο δυναμικούς, τελετουργικούς χορούς. Ο τίτλος ′′The Passage ′′ είναι ο προορισμός για τον κύριο χαρακτήρα, όπου πρόκειται να καθαριστεί και να αναγεννηθεί».

Μιλώντας για τον δίσκο, η progressive rock μπάντα πρόσθεσε:

«Τα σκιώδη δάση είναι τα χειρότερα τραύματα και εφιάλτες μας, οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Συμβολίζουν επίσης την παρούσα, δύσκολη εποχή. Διασχίζοντας αυτά τα σκιώδη δάση, (σ.σ. "Through Shaded Woods") σημαίνει να τα αντιμετωπίζουμε. Μακάρι αυτό το τραγούδι, αλλά και όλος ο δίσκος, να λειτουργήσει ως πυρσός, που όχι μόνο διώχνει το σκοτάδι, αλλά μπορεί να είναι και χρήσιμος στη μάχη μας με τέρατα».

Υπενθυμίζουμε πως το άλμπουμ "Fractured" των Lunatic Soul συμπεριλήφθη στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας καθώς και ότι ο Mariusz Duda αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του site ως μια από τις προσωπικότητες-κλειδιά της ίδιας δεκαετίας.

  • SHARE
  • TWEET