Οι Lunatic Soul ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ τους

«Πρόκειται για ένα ταξίδι εμπνευσμένο από Σκανδιναβική και Σλαβική folk μουσική»

11/09/2020 @ 17:47

Το progressive rock σχήμα των Lunatic Soul, του οποίου ηγείται ο Mariusz Duda των Riverside, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου, έβδομου δίσκου του.

Το άλμπουμ θα ονομάζεται "Through Shaded Woods" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου.

Σχολιάζοντας την κατεύθυνση του διαδόχου του προ διετίας "Under The Fragmented Sky", η μπάντα δήλωσε:

«Τα σκιώδη δάση είναι τα χειρότερα τραύματα και εφιάλτες μας. Διασχίζοντας αυτά τα σκιώδη δάση, (σ.σ. "Through Shaded Woods") σημαίνει να τους αντιμετωπίζουμε. Είναι ένα τέστ γενναιότητας. Μουσικά, πρόκειται για ένα ταξίδι εμπνευσμένο από σκοτεινή Σκανδιναβική και Σλαβική folk μουσική».

Στις διάφορες εκδόσεις του δίσκου, θα περιλαμβάνεται και μια συλλεκτική με διπλό CD, όπου στο δεύτερο μέρος θα περιέχεται και μια κλασικότροπη σύνθεση ονόματι "Transition II".

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου το πρώτο single του οποίου αναμένεται στις 25 Σεπτεμβρίου.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr, μπορείτε να ανατρέξετε στην προ ολίγων μηνών, εφ' όλης της ύλης, δια ζώσης συνέντευξη του Duda, που πρόσφατα κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, με τον Χρήστο Καραδημήτρη, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο Duda αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του site ως μια από τις προσωπικότητες-κλειδιά της δεκαετίας, καθώς και ότι το "Fractured" των Lunatic Soul συμπεριλήφθη στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

1. Navvie
2. The Passage
3. Through Shaded Woods
4. Oblivion
5. Summoning Dance
6. The Fountain

Bonus disc:

1. Vyraj
2. Hylophobia
3. Transition II

  • SHARE
  • TWEET