Νέα άλμπουμ από Ken Hensley, Attika, Warrior Path και Helstar

Ένα EP και τρεις δίσκοι με ολοκαίνουριο υλικό

14/01/2021 @ 11:39

Πέντε μήνες μετά τον χαμό του σπουδαίου Ken Hensley, και συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ακόμη προσωπικό του άλμπουμ με ολοκαίνουριο υλικό, προϊόν της συνεργασίας του με τον Ρώσο Vladimir Emelin.

Το "My Book Of Answers" θα περιλαμβάνει δέκα κομμάτια, και θα συνοδεύεται από DVD με περιεχόμενο video των τραγουδιών και ολοκληρωμένη εμφάνιση. Πρώτο δείγμα που δόθηκε στην δημοσιότητα ήταν το video clip του "Lost (My Guardian)".

Από project του Ανδρέα Σινανόγλου, οι heavy/power metallers Warrior Path αποτελούν πλέον κανονική μπάντα με τους  Μπάμπη Κατσιώνη, Daniel Heiman και Dave Rundle να συμπληρώνουν την τετράδα. Ο διάδοχος του προπέρσινου ομώνυμου άλμπουμ ονομάζεται "The Mad King" και πρόκειται να βγει στην αγορά την 1η Μαρτίου.

 Νέος studio δίσκος μετά από 30 ολόκληρα χρόνια για τους US metallers Attika. To "Metal Lands" περιλαμβάνει τους παλιούς Robert VanWart (φωνή) και Jeff Patelski (τύμπανα), δέκα τραγούδια στο σύνολο και artwork από τον Daniel Charles (Glacier, "The Passing Of Time"), που έφυγε από την ζωή την Πρωτοχρονιά νικημένος από τον κορωνοϊό.

Οι βετεράνοι US metallers Helstar πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 26 Φεβρουαρίου ένα EP έξι κομματιών με περιεχόμενο το "Black Wings Of Solitude" που κυκλοφόρησε ως single τον Οκτώβριο, δύο ακόμη καινούρια κομμάτια και τις διασκευές  των "After All (The Dead)" (Black Sabbath), "Restless And Wild" (Accept) και "Sinner" (Judas Priest).

To "Clad In Black" θα είναι διαθέσιμο σε βινύλιο, αλλά και σε διπλό CD, με τον δεύτερο δίσκο να περιλαμβάνει ολόκληρο το "Vampiro", το  τελευταίο δηλαδή, εξαιρετικό full-length άλμπουμ των Αμερικανών που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016.

Διαβάστε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Uriah Heep

«10»: Μικρά και μεγάλα έπη των Uriah Heep

«10+1»: Αριστουργήματα του Ken Hensley

Συνέντευξη Attika (Robert VanWart)

Attika @ Up The Hammers Festival XIII

Συνέντευξη Helstar (Larry Barragan)

«A Buyer’s Guide»: Helstar

Helstar @ An Club (2017)

  • SHARE
  • TWEET