Ο Josh Klinghoffer των Red Hot Chili Peppers χαρακτηρίζει «ηλίθιους» όσους τον συγκρίνουν με τον John Frusciante

«Ποτέ δεν προσπάθησα να αντιγράψω την τεχνική του…»

13/07/2016 @ 14:37

Ο Josh Klinghoffer των Red Hot Chili Peppers, χαρακτήρισε «ηλίθιους» όλους αυτούς που κάνουν συγκρίσεις ανάμεσα σε αυτόν και τον προηγούμενο κιθαρίστα του συγκροτήματος, John Frusciante.

Ο Klinghoffer έγινε μέλος της μπάντας το 2009, αφού πρώτα αντικατέστησε τον καλό του φίλο, Frusciante σε περιοδεία των Peppers.

Ο πολυοργανίστας έχει ηχογραφήσει για την ώρα δυο δίσκους με την καλιφορνέζικη μπάντα, το "I ‘m With You" του 2011 και το φετινό "The Getaway".

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ζήτημα εξηγώντας: «Φυσικά και είναι ενοχλητικό. Από τη μια πλευρά είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μέλος των Red Hot Chili Peppers και να αναφέρεται ο κόσμος στη συμβολή μου  και στις δυνατότητές μου, ως μουσικού. Οι συγκρίσεις όμως με τον John Frusciante είναι ανούσιες. Είμαστε δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Ποτέ δεν προσπάθησα να αντιγράψω την τεχνική του και προφανώς δεν τον έδιωξα εγώ από το συγκρότημα».

Και καταλήγει: «Σοβαρά τώρα, πιστεύω πως όποιος προσπαθεί να μας συγκρίνει είναι, απλά, ηλίθιος».

Ο Klinghoffer συνεχίζει να έχει επαφή με τον Frusciante και περιγράφει τις σχέσεις του πρώην κιθαρίστα με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ως «ούτε καλές, ούτε κακές».

  • SHARE
  • TWEET