Επετειακή επανέκδοση για τα 40 χρόνια του "Iron Maiden"

Η κυκλοφορία αναμένεται σε μια ξεχωριστή ημερομηνία

26/08/2020 @ 10:45

H Parlophone Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσής του θρυλικού ντεμπούτου των Iron Maiden σε δωδεκάιντσο picture disc, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Το εμβληματικό, ομώνυμο ντεμπούτων των Βρετανών, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου, ημέρα που θεωρείται ως η Εθνική Ημέρα Δίσκων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τιμώντας παράλληλα και τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του, που συμπληρώθηκαν τον περασμένο Απρίλιο.

Η επίσημη ανακοίνωση της συλλεκτικής αυτής κυκλοφορίας, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το "Iron Maiden" ήταν ο δίσκος που βρήκε αυτή την μπάντα από το Ανατολικό Λονδίνο να ξεκινάει ένα ταξίδι, που τους έφερε 40 χρόνια, δεκαέξι στούντιο δίσκους, 90 εκατομμύρια πωλήσεις και πάνω από 2000 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, στην θέση της πιο καταξιωμένης και μεγαλύτερης metal μπάντας του πλανήτη».

Μπορείτε να προπαραγγείλετε την επανέκδοση εδώ, ενώ στις ηλεκτρονικές μας σελίδες μπορείτε να ανατρέξετε σε έναν οδηγό δισκογραφίας για τους Iron Maiden, καθώς και στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ των '80s, όπου το "Iron Maiden" κατέχει περίοπτη θέση.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως ο τελευταίος δίσκος των Iron Maiden, "The Book Of Souls", συγκαταλέγεται και στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Side One
Prowler
Remember Tomorrow
Running Free
Phantom Of The Opera
 
Side Two
Transylvania
Strange World
Charlotte The Harlot
Iron Maiden

  • SHARE
  • TWEET