Με το αρχικό line-up της εποχής "Always" θα εμφανιστούν ξανά oι The Gathering

16/11/2011 @ 12:41
Οι Ολλανδοί The Gathering εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

«Έχουμε κάποια συναρπαστικά νέα! Μετά από χρόνια, εμείς (οι Gathering) ήρθαμε σε επαφή ξανά, χάρις στο Facebook, με τους υπέροχους ανθρώπους από τους Acrostichon (την Corinne και τον Richard). Φυσικά μιλήσαμε πολύ για τις παλιές καλές μέρες, ειδικά για εκείνες όταν κάναμε τη συναυλία στο Willem II του Den Bosch. Γινόταν μία απογευματινή εμφάνιση κάθε μήνα (αν δεν κάνω λάθος ήταν κάθε τελευταία Κυριακή) και βλέπαμε μερικές πολύ σπουδαίες μπάντες, όπως τους Candlemass, τους Morbid Angel, τους Death, και φυσικά είχαμε παίξει κι εμείς. Αυτές οι μέρες ήταν τόσο διασκεδαστικές. Κάναμε ένα ταξίδι νοσταλγίας μιλώντας για αυτές τις εμπειρίες.

Σύντομα φθάσαμε στο συμπέρασμα ότι θα μας άρεσε πολύ να τις επαναλάβουμε! Όπως μπορεί να γνωρίζετε, το ντεμπούτο μας, το άλμπουμ "Always...", είναι σχεδόν 20 ετών (βγήκε τον Απρίλιο του 1992). Επικοινώνησα με όλα τα τότε μέλη της μπάντας και όλοι αμέσως ενθουσιάστηκαν με την ιδέα να κάνουμε κάτι μαζί. Ένα doom-death πάρτι της "παλιοσειράς". Oι Acrostichon κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, το "Engraved In Black", περίπου την ίδια περίοδο, όπως έγινε και με το "Caressed By Both Sides" των φίλων μας Pentacle. Γιατί να μην το γιορτάσουμε;

Γι' αυτό σημειώστε: Οι The Gathering, οι Acrostichon και οι Pentacle θα παίξουν μαζί στο Willem II (που τώρα λέγεται W2) την Κυριακή, 1η Απριλίου (και δεν είναι αστείο) του 2012! Όπως 20 χρόνια πριν, οι Acrostichon θα είναι οι headliners, ενώ οι The Gathering και οι Pentacle θα είναι support σχήματα.

Τέλος, αλλά σίγουρα πολύ σημαντικό, όλα τα έσοδα θα πάνε στο ίδρυμα κατά της κυστικής ίνωσης.»
  • SHARE
  • TWEET