Νέα μπάντα από πρώην μέλη των Massacre

Ακούστε ένα πρώτο δείγμα από το ντεμπούτο των Inhuman Condition

16/02/2021 @ 11:09

Οι Jeramie King και Taylor Nordberg, που αποχώρησαν από τους Massacre το 2020, μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδό τους στη μπάντα, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Terry Butler, σε ένα νέο death metal project.

Πρόκειται για τους Inhuman Condition, οι οποίοι είναι ονομασμένοι από το EP των Massacre από το 1992, στο οποίο και συμμετείχε ως μπασίστας ο Butler.

Ο έμπειρος μουσικός, έχει επίσης εμφανιστεί τόσο στο κλασικό ντεμπούτων των Αμερικανών, "From Beyond", όσο και στον δίσκο-επιστροφή της μπάντας το 2014, "Back From Beyond", ενώ έχει διατελέσει και μέλος των Death ("Spiritual Healing"), Six Feet Under και Obituary.

Μπορείτε να ακούσετε ένα πρώτο ηχητικό δείγμα από τους Inhuman Condition εδώ.

Ο Nordberg, που έχει συνεργαστεί με τον King και στους The Absence και Goregang, σχολιάζοντας την πρωτοβουλία ανέφερε:

«O Jerry και εγώ δεν μπορούμε να περιμένουμε ώστε να κυκλοφορήσουμε αυτά τα τραγούδια! Γράψαμε τον δίσκο τον Σεπτέμβρη του 2019, και αφού αποχωρήσαμε από τους Massacre τα κρατήσαμε ζωντανά, υπό διαφορετική σημαία όμως. Ο Jeramie αναλαμβάνει τα φωνητικά και ο Terry το μπάσο, και εγένετω Inhuman Condition!»

O Butler με τη σειρά του σχολιάζοντας την ηχητική κατεύθυνση της μπάντας, δήλωσε πως «πρόκειται για το τέλειο μείγμα brutal death/thrash metal», ανπομονώντας με τη σειρά του να το ακούσει ο κόσμος.

  • SHARE
  • TWEET