Οι Massacre ανακοινώνουν το νέο τους line-up

Οι death metal βετεράνοι εργάζονται πάνω σε νέο δίσκο

23/09/2020 @ 12:47

Οι πρόσφατα επανασυνδεδεμένοι Αμερικανοί death metal βετεράνοι, Massacre, ανακοίνωσαν το νέο τους line-up έπειτα από πρόσφατες ανακατατάξεις μελών.

Έτσι, αυτοί που πλαισιώνουν τον αυθεντικό τραγουδιστή Kam Lee και τον μπασίστα Michael Borders, που ενεργοποίησαν πέρσυ εκ νέου τη μπάντα το 2019, είναι στις κιθάρες οι Rogga Johansson (Paganizer, Revolting, Johansson & Speckmann, μεταξύ πολλών άλλων), Johny Pettersson (Wombbath, Henry Kane, Gods Forsaken, Heads For The Dead), Scott Fairfax (Memoriam) και ο ντράμερ Brynjar Helgeton.

Ο Borders, που ανακοίνωσε σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός, δήλωσε επίσης πως παρά τα πρόσφατα εμπόδια, τα σχέδια για ένα νέο δίσκο από τους Massacre προχωράνε κανονικά.

Νωρίτερα μες τον μήνα, οι Jeramie Kling (Venom INC., The Absence, GOREGÄNG) και Taylor Nordberg (The Absence, GOREGÄNG) ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την μπάντα, λιγότερο από ένα χρόνο από την άφιξή τους και ενώ οι Massacre φημολογούνταν πως δούλευαν πάνω σε νέο δίσκο.

Ο τελευταίος δίσκος της μπάντας ήταν το "Back From Beyond" το 2014, με κανένα μέλος από όσα ηχογράφησαν τον δίσκο να μην βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μπάντα.

Υπενθυμίζουμε πως το 2019 o Rogga Johansson κυκλοφόρησε το εξαιρετικό "Entrance To The Otherwhere" καθώς και το "The Tower Of The Morbid" με τους Paganizer, με νέο δίσκο από τους Revolting να αναμένεται τον Νοέμβριο, ενώ πριν λίγους μήνες ο Johny Pettersson κυκλοφόρησε με τους Henry Kane το "Age Of The Idiot".

  • SHARE
  • TWEET