Νέος δίσκος από τον Dee Snider

Ακούστε το πρώτο single από το πέμπτο προσωπικό άλμπουμ του τραγουδιστή

28/05/2021 @ 11:02

Ο θρυλικός frontman των Twisted Sister, Dee Snider, ανακοίνωσε την άφιξη του νέου του προσωπικού δίσκου.

Το "Leave A Scar", όπως θα ονομάζεται ο διάδοχος του προ τριετίας "For The Love Of Metal", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου μέσω της Napalm Records.

Ο Snider, συνόδευσε την αποκάλυψη του νέου δίσκου με τη δημοσιοποίηση του πρώτου single από αυτό, για το κομμάτι "I Gotta Rock (Again)".

Το τραγούδι, του οποίου το video-clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, αποτελεί ευθεία αναφορά στο κλασικό hit των Twisted Sister, "I Wanna Rock" που είχε κυκλοφορήσει το 1984.

Το "Leave A Scar", βρίσκει τον Snider να συνεργάζεται εκ νέου με τον Jamey Jasta (Hatebreed) στην παραγωγή, ενώ σχολιάζοντας το πρώτο δείγμα, ο μουσικός ανέφερε:

«To "Ι Gotta Rock (Again)" είναι το εναρκτήριο του δίσκου, και αποτυπώνει το βασικό μου κίνητρο πίσω από τη δημιουργία του δίσκου. Στο τέλος του 2019, ένιωθα πως είχα τελειώσει από τις ηχογραφήσεις και τις ζωντανές εμφανίσεις. Είχα αποφασίσει πως θα σταματούσα. Η κατάσταση όμως του κόσμου το 2020 μου άλλαξε τη γνώμη. Ανάμεσα στον Covid και την πολιτική κατάσταση που επικρατούσε, βρήκα τον εαυτό μου να επιθυμεί να επιστρέψει στο στούντιο. Όπως είπαν και τα αθάνατα λόγια του Ice Cube: "I've got something to say"!»

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Leave A Scar", ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε σε έναν οδηγό δισκογραφίας για τον εμβληματικό frontman από τον Σπύρο Κούκα.

01. I Gotta Rock (Again)
02. All Or Nothing More
03. Down But Never Out
04. Before I Go
05. Open Season
06. Silent Battles
07. Crying For Your Life
08. In For The Kill
09. Time To Choose
10. S.H.E.
11. The Reckoning
12. Stand

  • SHARE
  • TWEET