"Mr. Rock N Roll": Ίσως η τελευταία ηχογράφηση του Brian Johnson

Ο τραγουδιστής των AC/DC συμμετέχει σε δίσκο κωμικού από το 'Saturday Night Live'

18/05/2016 @ 10:59

Λίγο πριν το πρόβλημα με την ακοή του Brian Johnson επισημοποιηθεί, οδηγώντας αυτόν στην απόφαση της διακοπής των εμφανίσεών του και τους AC/DC σε αντικατάστασή του με τον Axl Rose, ο εμβληματικός τραγουδιστής μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε ίσως τα τελευταία τραγούδια της καριέρας του.

Συμμετείχε στις ηχογραφήσεις δυο τραγουδιών του κωμικού Jim Breuer για τον πρώτο heavy metal δίσκο του με τίτλο "Songs From The Garage".

«Για μένα ο Brian είναι η πιο σημαντική φωνή του rock & roll», αναφέρει ο Breuer για την συνεργασία. «Είναι, επίσης ο πιο αστείος και γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Μου προκάλεσε δέος ο τρόπος που τραγούδησε στο δίσκο μου. Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων».

Είναι άλλωστε εμφανέστατες οι επιρροές που έχει δεχθεί ο κωμικός του 'Saturday Night Live' από τον Brian Johnson στον τρόπο προσέγγισης της μουσικής του.

«Ποτέ μην υποτιμάτε την δυνατότητα ενός ανθρώπου να ζήσει την ιδιαίτερη στιγμή του. Άλλωστε όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν "Mr. Rock N Roll"», κατέληξε ενθουσιασμένος ο Breuer για τον επερχόμενο δίσκο του.

Ακούστε την συμμετοχή του Brian Johnson στο "Mr. Rock N Roll" εδώ.

 

  • SHARE
  • TWEET