Οι Amorphis επιστρέφουν με νέο δίσκο

O διάδοχος του εξαιρετικού "Queen Of Time" είναι καθ' οδόν

05/11/2021 @ 13:15

Οι Amorphis ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του επόμενου δίσκου τους.

Συγκεκριμένα, το σπουδαίο φινλανδικό σχήμα θα διαδεχθεί το εξαιρετικό προ τριετίας "Queen Of Time" με το "Halo", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2022 μέσω της Atomic Fire Records.

O δέκατος τέταρτος δίσκος της πορείας τους, που το συγκρότημα χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερα προοδευτικό και μελαγχολικό, θα αποτελέσει το κλείσιμο της τριλογίας που ξεκίνησε το 2015 και με το "Under The Red Cloud" και συνεχίστηκε στον προκάτοχό του.

Σημειώνεται πως μες την χρονιά το συγκρότημα κυκλοφόρησε και το άλμπουμ "Live At Helsinki Ice Hall", ενώ ο Esa Holopainen, κιθαρίστας και ιθύνων νους των Amorphis, κυκλοφόρησε την πρώτη προσωπική του δουλειά ως Silver Lake.

Υπενθυμίζεται πως το "Queen Of Time" αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2018, ενώ στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking μπορείτε να ανατρέξετε εδώ στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Holopainen στον Αντώνη Μαρίνη και στον ακόλουθο σύνδεσμο σε αυτή των Amorphis με αφορμή το προηγούμενο άλμπουμ τους.

Παρακπάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Halo".

01. Northwards
02. On The Dark Waters
03. The Moon
04. Windmane
05. A New Land
06. When The Gods Came
07. Seven Roads Come Together
08. War
09. Halo
10. The Wolf
11. My Name Is Night

  • SHARE
  • TWEET