Adrian Smith: «Έχουμε αρκετές εκπλήξεις μόλις τελειώσει η πανδημία»

Ο κιθαρίστας των Iron Maiden ζήτησε από τους οπαδούς τους να κάνουν υπομονή για κάτι εξαιρετικό

29/03/2021 @ 23:15

Ο κιθαρίστας των Iron Maiden, Adrian Smith, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Eddie Trunk για τις νέες κινήσεις του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Smith, δήλωσε πως όταν η μπάντα επιστρέψει στο δρόμο μόλις τελειώσει η πανδημία, οι οπαδοί θα πρέπει να είναι έτοιμοι για αρκετές εκπλήξεις.

«Νομίζω θα αξίζει την αναμονή, να το θέσω έτσι, όσον αφορά τους Maiden. Υπάρχουν οιρσμένα πάρα πολύ ενθουσιώδη πράγματα στα σκαριά. Μόνο αυτό μπορώ να πω, πραγματικά... Αλλά νομίζω ο κόσμος θα ξετρελαθεί» είπε ο γνωστός Βρετανός κιθαρίστας.

Οι Iron Maiden έχουν κλεισμένες περιοδείες στην Ευρώπη από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου, αλλά αναμένεται αυτές οι ημερομηνίες να αναβληθούν λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Ο τελευταίος studiο δίσκος των Iron Maiden ήταν το "The Book Of Souls" του 2015, ενώ πέρσι κυκλοφόρησαν και έναν διπλό live δίσκο με τίτλο "Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico City".

Να θυμίσουμε πως ο Adrian Smith κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το ντεμπούτο της συνεργασίας του με τον Richie Kotzen των The Winery Dogs.

  • SHARE
  • TWEET