Νέο live άλμπουμ από τους Iron Maiden

Το "Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City" ηχογραφήθηκε το Σεπτέμβριο του 2019

02/10/2020 @ 10:02

Την κυκλοφορία ενός νέου live album ανακοίνωσαν οι Iron Maiden, επιβεβαιώνοντας έτσι την κινητικότητα στις τάξεις τους.

To "Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Parlophone στις 20 Νοεμβρίου, και αποτυπώνει οπτικοακουστικά, τρείς sold out συναυλίες των Iron Maiden στο Μεξικό που έλαβαν χώρα τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η εν λόγω κυκλοφορία, ουσιαστικά αποτελεί εορτασμό της παγκόσμιας περιοδείας "Legacy Of The Beast" των Iron Maiden, που ξεκίνησε το 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021.

Υπενθυμίζουμε πως το θρυλικό συγκρότημα εμφανίστηκε, στα πλαίσια αυτής της περιοδείας και στην Ελλάδα και το Rockwave Festival του 2018.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία, ο ιθύνων νους, Steve Harris ανέφερε:

«Όταν το τελευταίο σκέλος της θερινής περιοδείας για το 2020 ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας, όλοι μας νιώσαμε απογοητευμένοι και ξέραμε πως οι οπαδοί μας ένιωθαν το ίδιο. Ανυπομονούσαμε να φέρουμε το σόου σε ακόμη περισσότερες χώρες και παρόλο του ότι επαναπρογραμματίστηκε η περιοδεία, είπαμε να ακούσουμε τις έως τότε ηχογραφήσεις της περιοδείας και αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε το απόλυτο live άλμπουμ από αυτή, ένα σουβενίρ όπου όλοι, οπουδήποτε, θα μπορούν να απολαύσουν.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, ειδικά μιας και το ότι το σετλιστ περιλαμβάνει τραγούδια που δεν είχαν βρει τον δρόμο τους σε κάποιο live CD έως τώρα, όπως το "For The Greater Good Of God", καθώς και παλιότερα όπως τα "Where Eagles Dare", "Flight Of Icarus", "The Clansman" και "Sign Of The Cross". Επίσης, δεν έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ live άλμπουμ από το Μεξικό και πιστεύω πως αυτή η κυκλοφορία αποδίδει δικαιοσύνη στο πάθος και την ευτυχία των οπαδών μας εκεί που πάντα μετατρέπουν τις συναυλίες μας σε μια απολαυστική εμπειρία».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City".

01. Churchill's Speech
02. Aces High
03. Where Eagles Dare
04. 2 Minutes To Midnight
05. The Clansman
06. The Trooper
07. Revelations
08. For The Greater Good Of God
09. The Wicker Man
10. Sign Of The Cross
11. Flight Of Icarus
12. Fear Of The Dark
13. Iron Maiden
14. The Number Of The Beast
15. The Evil That Men Do
16. Hallowed Be Thy Name
17. Run To The Hills

Δείτε επίσης:

Bruce Dickinson: «Οι Iron Maiden έχουν επιστρέψει στο στούντιο»

«A Buyer's Guide»: Iron Maiden

Τα πάντα για τους Iron Maiden

The Rocking '10s: Οι συναυλίες της δεκαετίας στη χώρα μας

Επετειακή επανέκδοση για τα 40 χρόνια του "Iron Maiden"

  • SHARE
  • TWEET