Το «ρίχνει» στην ψυχεδέλεια ο J Mascis των Dinosaur Jr.

22/03/2012 @ 09:59
Μπορεί να είναι γνωστός ως ο frontman των θρυλικών Dinosaur Jr., όμως αυτήν τη φορά ο J Mascis, απ' ό,τι φαίνεται, επιχειρεί κάτι το διαφορετικό.

Με το side project του, Heavy Blanket, ο J Mascis ανακοίνωσε πως θα βγάλει ένα άλμπουμ το οποίο θα χαρακτηρίζεται από ψυχεδελικούς ήχους και θα είναι ορχηστρικό. Συνοδοιπόροι του σε αυτό το εγχείρημα θα είναι δύο συμμαθητές του από το λύκειο, με τους οποίους συνήθιζε να παίζει σε μια hardcore μπάντα, τους Deep Wound.

Σύμφωνα με το site της δισκογραφικής εταιρείας Outer Battery Records, μέσω της οποίας θα εκδοθεί το άλμπουμ, τα τραγούδια του γράφτηκαν όταν οι τρεις τους όταν ήταν στο σχολείο από το οποίο εκδιώχθηκαν λόγω χρήσης ναρκωτικών. Στη συνέχεια, ο ένας συμμαθητής του J Mascis έμεινε παράλυτος σε κολυμβητικό ατύχημα, ενώ ο άλλος μπήκε για κάποιον καιρό στη φυλακή, αλλά ξαναβρέθηκαν και τελείωσαν το άλμπουμ.

Μια ιστορία, πάντως, που μάλλον έχει περισσότερο χαρακτήρα φάρσας και όχι πραγματικότητας, καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον μουσικό. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου.
  • SHARE
  • TWEET