Το ''Live After Death'' των Iron Maiden σύντομα σε dvd! Όλες οι λεπτομέρειες...

10/11/2007 @ 07:25
Την ημέρα που οι Iron Maiden θα ξεκινούν την "Somewhere Back In Time World Tour" περιοδεία τους, δηλαδή στις 5 Φεβρουαρίου του 2008, θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία η διπλή dvd έκδοση του "Live After Death", που είχε μαγνητοσκοπηθεί στην Long Beach Arena της California το 1984!

Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη κυκλοφορία είχε γίνει διαθέσιμη σε βιντεοκασέτα το 1985 και λίγα χρόνια μετά σταμάτησε να παράγεται, ενώ οι αντίστοιχες ηχογραφήσεις (συν κάποιες από την Αγγλία) κυκλοφορούν σε cd, επίσης με τον τίτλο "Live After Death".



Το πρώτο dvd της κυκλοφορίας αυτή θα περιέχει λοιπόν 90 λεπτά από εκείνες τις ιστορικές συναυλίες, που αποτελούσαν μέρος της περιοδείας για το δίσκο "Powerslave". Ο ήχος θα είναι διαθέσιμος σε μίξη 5.1 Surround (που έγινε από τον Kevin Shirley), αλλά και στην αυθεντική στέρεο μορφή, όπως αυτή είχε μιξαριστεί από τον Martin Birch όσο αυτός ήταν ακόμα παραγωγός της μπάντας.

Το δεύτερο dvd θα αποτελεί το δεύτερο μέρος του "History Of Iron Maiden", συνεχίζοντας από εκεί που τελείωσε το "The Early Days" dvd. Σε αυτό θα περιέχονται σπάνια και ακυκλοφόρητα πλάνα από συναυλίες και όχι μόνο, όπως για παράδειγμα τα: "Behind The Iron Curtain", "Rock In Rio '85" και "Ello Texas". Συνολικά το dvd αυτό θα ξεπερνάει σε διάρκεια τις τρεις ώρες.

Σε αυτά προσθέστε και photo galleries, promo videos, tour dates, tour program, artwork galleries για να έχετε μια ακόμα πιο σφαιρική ιδέα του τι θα περιλαμβάνει το "Live After Death".

Αναλυτικά το track listing του διπλού dvd θα έχει ως εξής:

Disc 1 - Live After Death

"Live After Death" (90 λεπτά)

Setlist:

01. Churchill Speech/Aces High
02. 2 Minutes to Midnight
03. The Trooper
04. Revelations
05. Flight of Icarus
06. Rime of the Ancient Mariner
07. Powerslave
08. Number of the Beast
09. Hallowed Be Thy Name
10. Iron Maiden
11. Run to The Hills
12. Running Free
13. Sanctuary



Disc 2 - Ντοκιμαντέρ και bonus υλικό

1. The History of Iron Maiden - Part 2 (60 λεπτά) - Documentary.

Τα μέλη της μπάντας, το crew, συνεργάτες και φίλοι μιλούν για την περίοδο που η μπάντα ηχογράφησε και κυκλοφόρησε το "Powerslave" και αργότερα το "Live Ater Death".

2. Behind the Iron Curtain (57 λεπτά) Documentary and Live

Γυρίστηκε το 1984 στην ιστορική περιοδεία των Maiden στην Πολωνία και σε άλλες χώρες του λεγόμενου Ανατολικού Μπλοκ, καταδεικνύοντας την ατμόσφαιρα του ψυχρού πολέμου. Περιέχει σκηνές από συναυλίες, συνεντεύξεις και backstage.

3. Live Footage - Rock in Rio '85 (50 λεπτά)

Η εμφάνιση των Maiden πριν από τους Queen την πρώτη μέρα του πρώτου Rock In Rio, μπροστά σε 300.000 οπαδούς. Περιέχει τα κομμάτια: "Aces High", "2 Minutes to Midnight", "The Trooper", "Revelations", "Powerslave", "Iron Maiden", "Run To The Hills", "Running Free".

4. Ello Texas (15 λεπτά)

Μαγνητοσκοπήθηκε στο San Antonio του Texas το 1983 και περιέχει το sound check της μπάντας, συνέντευξη και λίγο από το live.

5. Artwork Gallery, Tour Programme, Tour dates και photo gallery

6. Promotional clips από τα "Aces High" και "2 Minutes to Midnight"
  • SHARE
  • TWEET