O Bruce Dickinson για το συμβάν με τη φωτοβολίδα στο ΟΑΚΑ

Μίλησε στο Kerrang! για όσα συνέβησαν στην τελευταία εμφάνιση των Iron Maiden στην Ελλάδα

16/05/2024 @ 14:57

Σε συνέντευξή του στο Kerrang, o Bruce Dickinson μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συναυλία των Iron Maiden στο Ο.Α.Κ.Α. το καλοκαίρι του 2022.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος frontman, σχολίασε το περιβόητο συμβάν με τη φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια του "The Number Of The Beast", όταν και το διέκοψε και απευθύνθηκε επιθετικά προς τον οπαδό που την άναψε.

Ο Dickinson, σχολίασε τη στιγμή ως το πιο ηλίθιο πράγμα που έχει κάνει στη σκηνή, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Υπήρχε ένας βαθμός συμπάθειας από κόσμο στην Ελλάδα που είπε πως δεν θα έπρεπε να τον έχω αποκαλέσει "Greek cunt", και ναι, μαλλον δεν έπρεπε αλλά πιθανότατα ήταν Έλληνας. Και πιθανότατα ήταν μαλάκας (σ.σ. "cunt"). Αλλά πραγματικά με εκνεύρισε. Είμαι εκεί, προσπαθώντας να τραγουδήσω, και υπάρχει τόσος κόσμος που κρατά αυτές τις ναυτικές φωτοβολίδες γεμάτες φώσφορο, και κανείς δεν μπορεί να αναπνεύσει σε όλο το χώρο. Το βρίσκω πραγματικά, πολύ πολύ ανεύθυνο. Αλλά δεν έπρεπε να τον είχα αποκαλέσει έτσι γιατί δεν ήξερα την εθνικότητά του. Έχασα την ψυχραιμία μου και δεν θα έπρεπε να το κάνω».

Υπενθυμίζεται πως ο Bruce Dickinson, θα εμφανιστεί το καλοκαίρι στο Release Athens 2024, στα πλαίσια της μεγάλης προσωπικής του δισκογραφικής επιστροφής με το "The Mandrake Project".

  • SHARE
  • TWEET