O Gary Holt σχολιάζει την αναφορά του "Cobra Kai" στους Exodus

Ο κιθαρίστας δεν πτοήθηκε από το όχι ιδιαίτερα κολακευτικό σχόλιο για το ιστορικό σχήμα

05/01/2022 @ 13:20

Η τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς "Cobra Kai" προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες στο Netflix και περιέχει μια ιδιαίτερη αναφορά στους εμβληματικούς thrashers Exodus.

Συγκεκριμένα, σε μια σκηνή της σειράς, ένας χαρακτήρας αναφέρεται στο συγκρότημα ως «κακούς Metallica (σ.σ. "shitty Metallica")», το οποίο όμως δεν πτόησε τον ιθύνοντα νου της μπάντας, κιθαρίστα Gary Holt, από το να ενθουσιαστεί με το γεγονός.

Ο μουσικός, δημοσίευσε το απόσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, την χαρά του.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη σκηνή, (ακολουθούν spoilers), ο χαρακτήρας του Raymond ("Stingray"), που ενσαρκώνεται από τον ηθοποιό Paul Walter Hauser, μαθαίνει από γείτονά του πως «κάποιος είχε βάλει στη δια πασών όλη τη νύχτα κακούς Metallica», απαντώντας του χαρακτηριστικά πως «αυτό ήταν το "Bonded By Blood" των Exodus αλλά δεν φταίς εσύ, δεν γνωρίζεις το ιδίωμα».

Υπενθυμίζεται, σε σχετικά νέα αναφορικά με τη σειρά, πως ο ηθοποιός Tanner Buchanan, ο οποίος υποδύεται τον Robby Keene, είχε υπάρξει στο παρελθόν μέλος της progressive death metal μπάντας Acidosis.

Οι Exodus κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες το εξαιρετικό "Persona Non Grata".

  • SHARE
  • TWEET