Οι Apocalyptica θα ερμηνεύσουν ζωντανά στην Αθήνα το "Plays Metallica Vol.2"

Επιστρέφουν στην χώρα μας, στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ

16/05/2024 @ 13:24

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
16.09.2024

APOCALYPTICA
Plays Metallica Vol.2 Tour 2024

Οι Apocalyptica έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 16 Σεπτεμβρίου για να ερμηνεύσουν ζωντανά το "Plays Metallica Vol.2", το νέο άλμπουμ τους που αποτελεί τη συνέχεια του περίφημου “Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos”!

Όταν το 1996 είχαν την ιδέα να ηχογραφήσουν 8 τραγούδια των Metallica σε κλασική ενορχήστρωση και να τα κυκλοφορήσουν υπό τον τίτλο “Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos”, οι Apocalyprica κυριολεκτικά άλλαξαν την πορεία του “σκληρού” ήχου. Το πραγματικά πρωτότυπο της ιδέας και οι ερμηνευτικές ικανότητές τους έφεραν την άμεση επιτυχία, η οποία βοήθησε πολύ ώστε να έρθει η “σκληρή” μουσική στο ευρύ ακροατήριο και να μπορέσει να ακουστεί μέσα σε θέατρα και ωδεία, κάτι αδιανόητο ως τότε.

Έκτοτε, οι Apocalyptica είναι τo κορυφαίο συγκρότημα του συμφωνικού metal, με μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία τριών δεκαετίων και πωλήσεις άνω των 4.000.000 δίσκων! Έχουν κυκλοφορήσει 9 studio albums, περιοδεύουν διαρκώς ανά τον κόσμο και έχουν εμφανιστεί στις πιο φημισμένες σκηνές του πλανήτη. Στην Ελλάδα έχουν ένα ευρύ κοινό που τους ακολουθεί πιστά.

Φέτος, οι Apocalyptica αποφάσισαν να διασκευάσουν ξανά Metallica! Έτσι, στις 7 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν το νέο άλμπουμ τους με τίτλο “Plays Metallica Vol. 2”, με 9 νέες διασκευές, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η νέα εκδοχή τους για το “One” με τη συμμετοχή του James Hetfield και του Rob Trujillo!

Στη συναυλία τους στο Λυκαββητό στις 16 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσουν ολόκληρο το “Plays Metallica Vol. 2”, καθώς και κομμάτια από το “Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos”!

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

39 ευρώ (early bird), 42 ευρώ, 47 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το www.more.com, τα Public και το υπόλοιπο δίκτυο της More.

Οι πωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr

  • SHARE
  • TWEET