«Τα νέα τραγούδια των Slayer είναι ανώτερα του "Implode"»

Ο Gary Holt δηλώνει πως πόνεσε το χέρι του στις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου!

19/01/2015 @ 10:05
Ο 11ος δίσκος των Slayer είναι ένας από τους πλέον αναμενόμενους του 2015.

Ακόμα δεν έχει δοθεί ημερομηνία, τίτλος και tracklist για τη νέα δουλειά των thrash ηρώων, έξι χρόνια μετά το "World Painted Blood" αλλά τα μέλη τους διατηρούν με δηλώσεις το ενδιαφέρον και την ανυπομονησία ψηλά.

Ο Gary Holt μίλησε εκ νέου και χαρακτήρισε «φοβερά» τα νέα τραγούδια. «Μου αρέσει πολύ το "Implode", είναι σπουδαίο. Αλλά δεν ακουμπάει καν τα νέα τραγούδια του Kerry King. Όταν πήγα να κάνω τις εισαγωγές των τραγουδιών, έκανα 9 σε μια μέρα και πραγματικά, διαλύθηε ο αριστερός καρπός. Δεν μπορούσα να τον κουνήσω!»

Ο Holt έδωσε και μια ιδέα του ήχου: «Ο δίσκος είναι 100% Slayer. Είναι αυτό που ελπίζεις να είναι. Δεν έχει μπαλάντες!». Kαι ο Kerry King είχε χαρακτηρίσει το υλικό ως «γρήγορο, βαρύ και τρομακτικό». Τίτλοι τραγουδιών που έχουν δοθεί είναι "Chasing Death" και "When the Stillness Comes".

Ο επερχόμενος δίσκος των Slayer θα είναι ο πρώτος υπό την νέα δισκογραφική στέγη της μπάντας, Nuclear Blast Records, και στην παραγωγή είναι ο Terry Date (Pantera, Soundgarden, Soulfy, Overkill, Sanctuary, Dream Theater), που είχε δουλέψει με τους Slayer και στο "Implode".
  • SHARE
  • TWEET