Οι Philm του Dave Lombardo έρχονται στην Αθήνα για μία συναυλία

12/02/2013 @ 12:02
Feedback proudly presents:

Philm
(featuring Dave Lombardo of Slayer!)
20 Απριλίου στο club Second Skin
Τιμή εισιτηρίων: 17 ευρώ
400 περιορισμένα εισιτήρια

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Dave Lombardo των Slayer θεωρείται (και είναι) ένας από τους καλύτερους drummers του κόσμου.

Δεν το λένε μόνο όσοι ασχολούνται με το metal, αλλά και μουσικοί, κριτικοί και fans που δεν παίζουν ή δεν ακούν απαραίτητα αυτή τη μουσική. O Lombardo, επίσης, δεν επαναπαυόταν ποτέ. Οι Grip Inc. και το project των Fantomas -μαζί με τον Mike Patton- το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο μέσα στα χρόνια.

Βρίσκοντας, λοιπόν, ξανά, λίγο ελεύθερο χρόνο από τις υποχρεώσεις του με τους Slayer, o Lombardo δημιουργεί το 2010 τους Philm. Μαζί του στους Philm, o Gerry Nestler των experimental metallers Civil Defiance (τους θυμάται κανείς άραγε;) στα φωνητικά και στην κιθάρα και ο Pancho Tomaselli των War στο μπάσο. To 2012 κυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, "Harmonic", στην Ipecac του Mike Patton (Faith No More, Mr Bungle, Tomahawk κλπ) που μοιάζει σαν το ιδανικό label για να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο άλμπουμ. Με έναν ήχο που μπλέκει με τον πιο επιδέξιο τρόπο, etal (φυσικά), post hardcore (λέγε με και Fugazi), post rock και ψυχεδέλεια, το ηχητικό αποτέλεσμα του "Harmonic" είναι απίστευτο και διακατέχεται από μία «ελευθερία», θα έλεγε κανείς, από τρεις υπερ-ταλαντούχους και μοναδικούς μουσικούς...

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα ευρωπαικά shows τους για το 2013 θα είναι λιγότερα απο 10, γεγονός που κάνει αυτή τη συναυλία ακόμα πιο ιδιαίτερη!

Μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε τον Dave Lombardo και τους Philm, σε έναν μικρό -για τα δεδομένα του ονόματός του- χώρο και φυσικά να έχουμε να το λέμε, μετά από χρόνια, πως ήμασταν και εμείς εκεί.

Feedback proudly presents:

Philm (featuring Dave Lombardo of Slayer!)
20 Απριλίου στο club Second Skin
Τιμή εισιτηρίων: 17 ευρώ
400 περιορισμένα εισιτήρια

Facebook.com/PHILMOfficial





www.secondskinclub.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET