Και δεύτερη μέρα προστίθεται για το live των Philm του Dave Lombardo

22/03/2013 @ 13:07
Και δεύτερη μέρα για το live των Philm του Dave Lombardo στο Second Skin Club, για να χωρέσουμε όλοι!

Έτσι, μετά την 20η Απριλίου που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, προστίθεται και η 21η Απριλίου και μάλιστα με διαφορετικό opening band: Στις 20/4 τη συναυλία θα ανοίξουν οι Maplerun και στις 21/4 οι Tardive Dyskinesia! Εισιτήρια για την 1η μέρα υπάρχουν ακόμα κανονικά και αυτά για τις 21 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν αύριο, στην ίδια τιμή των 17 ευρώ, από Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και από το Second Skin Club (Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή).

Feedback proudly presents: Philm (featuring Dave Lombardo of Slayer!)

20 & 21 Απριλίου στο Second Skin Club!

+ guests:

Maplerun (20 Απριλίου)
Tardive Dyskinesia (21 Απριλίου)

Τιμή εισιτηρίου: 17 ευρώ

400 limited tickets each night!

Philm @ Athens

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Dave Lombardo των Slayer θεωρείται (και είναι) ένας από τους καλύτερους drummers του κόσμου. Δεν το λένε μόνο όσοι ασχολούνται με το Metal, αλλά και μουσικοί,κριτικοί και fans που δεν παίζουν ή δεν ακούν απαραίτητα αυτή τη μουσική. O Lombardo ,επίσης, δεν επαναπαυόταν ποτέ. Οι Grip Inc. και το project των Fantomas -μαζί με τον Mike Patton- το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο μέσα στα χρόνια.

Βρίσκοντας, λοιπόν, ξανά λίγο ελεύθερο χρόνο από τις υποχρεώσεις του με τους Slayer, o Lombardo δημιουργεί το 2010 τους Philm. Μαζί του στους Philm, o Gerry Nestler των experimental metallers Civil Defiance (τους θυμάται κανείς άραγε;) στα φωνητικά και στην κιθάρα και ο Pancho Tomaselli των War στο μπάσο. To 2012 κυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, "Harmonic", στην Ipecac του Mike Patton (Faith No More,Mr Bungle,Tomahawk κλπ) που μοιάζει σαν το ιδανικό label για να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο album. Με έναν ήχο που μπλέκει με τον πιο επιδέξιο τρόπο, Metal (φυσικά) , Post Hardcore (λέγε με και Fugazi), Post Rock και ψυχεδέλεια, το ηχητικό αποτέλεσμα του "Harmonic" είναι απίστευτο και διακατέχεται από μία «ελευθερία», θα έλεγε κανείς, από τρεις υπερ-ταλαντούχους και μοναδικούς μουσικούς...

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα ευρωπαικά shows τους για το 2013 θα είναι λιγότερα απο 10, γεγονός που κάνει αυτή τη συναυλία ακόμα πιο ιδιαίτερη!

Αλλά και τα opening groups για κάθε μέρα είναι από τα καλύτερα ονόματα της Ελληνικής metal σκηνής και τα επέλεξε ο ίδιος ο Dave Lombardo! Για το Σάββατο 20 Απριλίου θα ανοίξουν τη συναυλία οι Maplerun (με έναν ήχο που φέρνει σε Helmet,Prong και Tool και με συναυλίες στην Ευρώπη να έρχονται), ενώ για την Κυριακή 21 Απριλίου, special guests θα είναι οι Tardive Dyskinesia, όπου οι συστάσεις είναι περιττές, αφού είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι του Djent Metal και γεμίζουν άνετα από μόνοι τους τους συναυλιακούς χώρους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μία μοναδική ευκαιρία λοιπόν, να απολαύσουμε τον Dave Lombardo και τους Philm (ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στους Slayer όπου ο Lombardo έμεινε εκτός group, λόγω διάφορων οικονομικών διαφωνιών με τον Kerry King), σε έναν μικρό -για τα δεδομένα του ονόματός του- χώρο και φυσικά να έχουμε να το λέμε, μετά από χρόνια, πως ήμασταν και εμείς εκεί.

Second Skin Club: Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή

Doors open: 20:00

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και από το Second Skin Club, (Πλατεία Αγίων Αναργύρων,Ψυρρή) μόνο τις ώρες λειτουργίας του club).

On-line presale tickets: www.ticketpro.gr
VIDEO

facebook.com/PHILMOfficial
facebook.com/Maplerun1
facebook.com/tardivedyskinesiaband
Secondskinclub.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET