Οι Έλληνες 3Fold Pain υπογράφουν με αμερικανική δισκογραφική

08/01/2013 @ 10:39
Μια ακόμα κατάκτηση της Pandora's Box Booking: Οι Έλληνες alternatine nu metallers 3Fold Pain υπέγραψαν συμβόλαιο για την κυκλοφορία του ντεμπούτου ομώνυμου άλμπουμ τους σε παγκόσμια κλίμακα με την αμερικανική εταιρία Turkey Vulture Records στις αρχές του 2013.

H επίσημη ανακοίνωση της δισκογραφικής έχει ως εξής:

«Οι 3Fold Pain έχουν αναπτύξει φανταστικό ήχο και παραγωγή στο ομώνυμο άλμπουμ τους, βάζοντας την Ελλάδα στον χάρτη της hard rock μουσικής. Ο καλογυαλισμένος ήχος τους στην τελευταία ομώνυμη κυκλοφορία τους έκλεισε τη συμφωνία με την Turkey Vulture Records. Το CD θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013 και θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως μέσω των Turkey Vulture Records/Bungalo Records/Universal Music Group Distribution. Όλες οι μεριές ανυπομονούν για τη μεταξύ τους συνεργασία.»

Οι ίδιοι οι 3Fold Pain εμφανίζονται ενθουσιασμένοι με το γεγονός.

Like 3Fold Pain: www.facebook.com/pages/3Fold-Pain
Thank you

Για περισσοτερες πληροφοριες:

www.3foldpain.com
turkeyvulturerecords.com
www.pandorasboxbooking.eu

Λίγα λόγια για το σχήμα:

Το συγκρότημα 3Fold Pain δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010 από ένα σύνολο τεσσάρων μουσικών.

Αν και η περίοδος ύπαρξης τους είναι μικρή, έχουν παίξει σε πάρα πολλούς συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κερδίζοντας πολύτιμη εμπειρία και μια συνεχώς αυξανόμενη βάση οπαδών.

Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους αυτοχρηματοδοτούμενο ΕΡ τους με τίτλο "Don't Trust Them". Έχοντας πουλήσει όλα τα 1000 πρώτα αντίτυπα τους και έχοντας λάβει εξαιρετική αποδοχή από το κοινό αποφάσισαν να προχωρήσουν στο καινούριο τους υλικό.

To πρώτο promo άλμπουμ τους κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων από τον Σεπτέμβριο του 2011 μαζί με το πρώτο επίσημο video clip τους για το κομμάτι "Don't Trust Them". Επιπλέον τον Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφόρησαν ένα 7" βινύλιο που περιείχε δύο κομμάτια από το ΕΡ τους.

- Τον Απρίλιο του 2011 το τραγούδι "Don't Trust Them" συμμετείχε στη συλλογή της Gο DIY Records για Ευρωπαϊκά συγκροτήματα με διανομή στις Η.Π.Α..
- Το τραγούδι "Will Be The End" συμμετείχε σε μία alternative metal μουσική συλλογή με διανομή στη Ρωσία με τίτλο "Musical Critic Compilation" vol. 3.
- Το τραγούδι "Into Your Depths" επιλέχθηκε να συμπεριληφθεί στη συλλογή του Wolfhound Metal Radio (Σόλτ λέικ σίτι Η.Π.Α).
- Το τραγούδι "Don't Trust Them" επιλέχθηκε ως το background τραγούδι για το ηλεκτρονικό περιοδικό tattooist art στο τεύχος Αυγούστου 2010(http://www.tattooistart.com/).

Συμμετείχαν και κέρδισαν στον διαγωνισμό "Discover" του College Underground Station (Η.Π.Α.) για τον μήνα Σεπτέμβριο, με έπαθλο το συνεχές παίξιμο των κομματιών τους για έναν ολόκληρο μήνα.

Οι 3Fold Pain βρίσκονται από τον Ιανουάριο του 2011 στην πρώτη θέση για τα rock charts της Ελλάδας στο reverb nation.com.

Σχέδια για το 2013 η ευρωπαϊκή περιοδεία και τα support σε μεγάλα σχήματα του εξωτερικού.

Οι 3Fold Pain έχουν μοιραστεί την σκηνή με τους Ava Inferi  Rune Eriksen (Mayhem, Aura Noir, etc αλά και την σκηνή του River Party 2012 στην Καστοριά μετά από την επιλογή τους μέσω διαγωνισμού με σχήματα όπως οι  Nouvelle Vague, Thievery Corporation και Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης και άλλοι.

Official Endorsements/Sponsors:

R-stick: www.rstick.com
Steve Clayton: www.steveclayton.com
Barmetal Clothing: www.barmetalclothing.com
Black Dahlia Tattoo & Piercing Studio
Cympad: www.cympad.com
Taurus: www.taurus-amp.plk
7+7 Music Store: www.7plus7.gr

Line Up:

Αντώνης Βλάχος - Vocals
Θοδωρής Ρουμελιώτης - Guitar
Έφη Κουφάκου - Bass
Φοίβος Ανδριόπουλος - Drums

Δισκογραφία:

Into Your Depths (7") - 2010
Don't Trust Them (EP) - 2010 - Self release
3Fold Pain - 3Fold Pain - 2013 - Turkey Vulture Records/Bungalo Records/Universal Music Group

3Fold Pain - 3Fold Pain

Web Links:

www.3foldpain.com
www.facebook.com/threefold.pain
www.myspace.com/3foldpain
www.youtube.com/3foldpain
www.reverbnation.com/3foldpain

3Fold Pain - Don't Trust Them (Official Video - HD):



Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET